En un ambient festiu i càlid, malgrat les baixes temperatures pròpies del Nadal, la ciutat baixllobregatina es va sumar a la primera edició d’una festa tenyida de caràcter humà i solidari

L’Associació de Comerciants Castelldefels Activa, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diferents entitats de la ciutat, així com també grups musicals, comerciants, particulars i veïns, van manifestar el dissabte 21 la seva solidaritat en la primera edició de CastellNadal.

Entre la plaça Joan XXXIII i la plaça de l’Església es van desenvolupar diferents activitats per animar les vendes entre els establiments de la ciutat amb la finalitat de que els ciutadans donin suport al comerç local de Castelldefels en el moment de dur a terme les seves compres nadalenques.

La recollida solidaria d’aliments va superar les expectatives de l’organització ja que gran quantitat de veïns van col·laborar solidàriament amb l’acte, aportant anònimament gran quantitat d’aliments.

Els mateixos comerciants d’aquestes i altres zones comercials van participar a la festa oferint cupons de descompte, ambientació musical, diferents tallers (scrapbooking, ioga, xocolata, rebosteria…) i degustació en els establiments d’alimentació.

Entre els grups i entitats que van col·laborar amb diferents actuacions al llarg de la jornada es trobaven la Banda de Trompetes i Tambors de la Hermandad del Cristo de la Paz, el Casal Rafael Casanova, Paranens, Balldefels, l’Agrupació de Cultura Popular, Zumba-Carmen, Castelldefels Balla Country, Casa d’Andalusia, Sueño Andaluz, Malecón de la Salsa, Paranoia Teatre, Balldefels, corals Germanor, Ventijol i Marinada, Diviertt, Associació Torreó Mediterrani, Pila, Karol Luque, Castellcheers, Associació de la Gent Gran i el Grup de Dones de Castelldefels.

Al caure el dia, la festa va reunir al Cor Rociero Romero i Jara, Cor Blanca Paloma i Cor Rociero de Polinyà, que van entonar tots junts nadales i cançons tradicionals al voltant de la candela, i van protagonitzar una gran “zambombada” a la plaça de l’Església.
Castelldefels Activa anuncia que la propera activitat del seu calendari és el diumenge 2 de març, a la plaça Colom, amb motiu del final de les rebaixes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here