Dóna suport i estudia les accions que cal portar a terme en cada cas

La Comissió de Desnonaments i els Serveis Socials municipals de Vallirana, que donen suport a les famílies i valoren les accions necessàries en casos de situació d’execució hipotecària o desnonaments, treballa per donar suport a les famílies de la localitat baixllobregatina que més ho necessiten.

La semana passada, des de la Comissió de Desnonaments amb la col·laboració de Xarxa Solidària, es va organitzar una recollida de mobiliari mitjançant la qual una família de Vallirana va aconseguir una taula i 4 cadires, un llit de matrimoni i un matalàs, armaris, una rentadora, una nevera i un microones.

Cal destacar, també, l’existència de la Taula de Cooperació Social i Treball amb famílies en situació de risc que, des de la coordinació dels Serveis Socials de l’Ajuntament, vol ser la continuïtat de la Xarxa de la Infància i l’Adolescència en Risc de Vallirana.

L’Ajuntament de Vallirana, amb la col·laboració de les entitats locals, vetlla per a les famílies més desfavorides i crea campanyes per a donar-los suport. Unes gestions que, generalment, arriben a solucionar els problemes de més urgència d’aquestes famílies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here