Diversos membres d’entitats, col·lectius, escoles i grups de teatre van participar en la II Marató de Contes en defensa de l’escola en català que es va fer aquest diumenge a la tarda al Centre Cultural de Martorell. El pallasso i animador Pep Callau va ser l’encarregat d’amenitzar la sessió que va ser seguida per un públic molt familiar

Amb la platea de l’Auditori del Centre Cultural plena i una trentena de narradors a l’escenari, es va celebrar, aquest diumenge, la II Marató de Contes en defensa de l’escola en català que van organitzar conjuntament les delegacions locals d’Òmnium Cultural i La Xarxa d’Espectacles. Un dels membres de La Xarxa d’Espectacles, Andreu Domènech, és mostrava satisfet amb la marató ja que “hi ha hagut molt moviment i molt bon nivell. Volíem que hi hagués varietat, que fos participada, que la gent se la fes seva i així ha estat”.

Els organitzadors van apostar en aquesta ocasió per la participació d’entitats i col·lectius locals i per una posada en escena més elaborada. D’aquesta manera van aconseguir la implicació de grups de teatre locals i d’escoles, així com també de persones a títol individual, com la regidora d’Ensenyament, Salut i Benestar Social de l’Ajuntament, Mercè Morera que va narrar el conte El nen enamorat de la lluna.

Entre conte i conte, el pallasso Pep Callau, del grup d’animació infantil Pepsicolen, va fer ballar, cantar i riure als assistents que esperen que l’any vinent es torni a repetir la cita. En aquest sentit, l’Andreu Domènech assegurava que “hi haurà una tercera edició que començarem a preparar abans de l’estiu. Fins i tot, ja tenim pensat que li donarem una component solidària”.

 

Font: http://www.martorell.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here