Els partits d’aquest quatre dies de bàsquet es disputaran al Pavelló de Can Vinader i a la pista i el pavelló de Can Roca de la localitat baixllobregatina

Del 2 al 5 de gener de 2014, el CB Castelldefels organitza la vuitena edició del Torneig Infantil Rei de Reis, competició de referència del món del bàsquet infantil a casa nostra.

L’organització ha confirmat que el disputaran trenta equips, que faran gaudir de l’esport de la cistella tothom que s’acosti als dos pavellons municipals, el de Can Vinader i el de Can Roca. Els conjunts participants s’enquadren en dues categories: 16 en l’anomenada Elit i 14 en la de Promoció.

Els clubs que han inscrit equips per disputar el torneig en categoria Elit són l’Escola Arvydas Sabonis (Lituània), Selecció d’Euskadi, Real Madrid, Estudiantes, Unicaja, València, FC Barcelona, Joventut de Badalona, Manresa, Girona, Helios Zaragoza, Sant Josep de Badalona, CB Cornellà, CB L’Hospitalet, Pare Manyanet de Molins i el Cadet del CB Castelldefels.

En categoria Promoció participaran el Barça B, El Lleida A, el Sant Celoni, l’Olost, el Cabrera, el Sant Josep B, l’Almeda, el Joventut B, el Vica A, el Granollers B, el Lleida B, el Cornellà B, el CB Castelldefels i l’Àguiles.

Els partits comencen a disputar-se el dia 2 a les 9 del matí als dos pavellons. Els quatre dies de bàsquet acabaran el diumenge 5 de gener, amb la final B (10:30 h) i la gran final A (12:30 h), al pavelló de Can Vinader.

L’any passat, en la setena edició del torneig, més de quatre-cents jugadors van competir als pavellons de Can Vinader i Can Roca, i van oferir intensos i espectaculars partits. La final, un vibrant Reial Madrid-Joventut de Badalona, que es van adjudicar els blancs, va omplir les graderies de Can Vinader.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here