Sant Esteve ja té la seva pròpia aplicació per a mòbil. Es tracta d’un nou canal de comunicació que està disponible per als sistemes IOS i Android, amb el nom de “Sesrovires”

La nova App ofereix inicialment continguts informatius com el butlletí municipal El Sesrovirenc, ràdio a la carta, vídeos de TV10 i tota l’agenda d’activitats. A partir d’aquí, s’anirà treballant en l’ampliació de continguts que poden anar des de la geolocalització de rutes, xarxes socials, tràmits online, previsió del temps o la borsa de treball, entre moltes altres possibilitats.

L’aplicació Sesrovires és gratuïta per als usuaris però també per a l’Ajuntament, donat que és una aposta d’Intus, l’empresa que ha desenvolupat la iniciativa, que es finançarà a través de publicitat, especialment del teixit empresarial, tot i que també està obert a la participació del petit comerç a preus molt assequibles.

Per descarregar la nova App, només cal accedir al market del dispositiu, sigui mòbil o tablet, cercar-la per Sesrovires i instal•lar-la de manera gratuïta.

La presentació va tenir lloc al Celler, en el marc de les darreres comissions sectorials del Patronat Municipal, que a partir de l’1 de gener passa a integrar-se dins l’estructura de l’Ajuntament. La iniciativa està promoguda per la regidoria de Noves Tecnologies.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here