La M.Hble. Sra. Núria de Gispert i Català, Presidenta del Parlament de Catalunya, va visitar aquest dissabte passat el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, el primer Pessebre Vivent de Catalunya que data des de 1962

La Presidenta del Parlament va visitar el Pessebre en la representació que es va iniciar a les 18.00h, i va estar acompanyada per la Il•lma. Sra. Rosa Boladeras, alcaldessa de Corbera de Llobregat, pel Sr. Jordi Boltà, president de l’Associació Amics de Corbera i entitat organizadora del Pessebre Vivent, així com diversos membres del consistori municipal.

El Pessebre compta amb la col•laboració de més de 250 veïns i veïnes de Corbera que participen de manera voluntària en l’esdeveniment i es converteixen en les figures protagonistes del pessebre.

La trajectòria i tarannà del Pessebre ha propiciat que, des dels seus orígens fins a l’actualitat, hagi rebut més de 800.000 visitants durant les més de 2.000 representacions realitzades.  El Pessebre es caracteritza per promoure la cultura i la tradició catalana en un entorn privilegiat, La Penya del Corb, un escenari natural de més de 14000 m2 i 700 m de recorregut.

Sobre Amics de Corbera

L’Associació Amics de Corbera és una entitat sense ànim de lucre que s’encarrega tant de la promoció com l’organtizació del Pessebre Vivent de la localitat, Corbera de Llobregat, i compte ambl a col.laboració de més de 250 voluntaris.

L’independència de l’entitat Amics de Corbera, respecte a la Societat Cultural Sant Telm, i amb l’ajuda del seu fundador, Josep Rodrigo i Pugi, va cobrar rellevància en el territori a partir de la participació a les Festes de la Mercé a l’any 1961. El resultat va ser un èxit i s’encarregaren del muntatge del Pessebre Vivent des d’aquella data.

El treball d’Amics de Corbera ha estat reconegut al llarg de la seva història. La medalla d’or al Mèrit Cultural, a l’any 1976, la Creu de Sant Jordi, al 1992, i la inclusió del Pessebre Vivent al cens de interés turístic a la Generalitat de Catalunya, al 2010, són clars exemples de la seva missió. Tot sota una filosofia d’esforç i l’altruisme que configuren l’ànima de l’associació.

Núria de Gispert visita el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here