Isidre Sierra va fer arribar al president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, un acord de tots els grups municipals de rebuig a la llei aprovada al senat

Coincidint amb l’aprovació al Senat de la llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local promoguda des del govern de l’Estat, es trobava l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, amb el màxim responsable d’un dels principals ens opositors a la reforma local, el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch.

Sierra va tenir així la possibilitat d’exposar al president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar, la realitat dels petits municipis i com aquests es veuran afectats per la retallada en competències i serveis que acompanya a la reforma.

En aquest sentit, l’alcalde climentó va lliurar a Buch l’acord signat per tots els grups amb representació municipal a través del qual l’Ajuntament de Sant Climent se suma a la iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis per tal de defensar l’autonomia local davant del Tribunal Constitucional.

Isidre Sierra va fer arribar al president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, un acord de tots els grups municipals de rebuig a la llei aprovada al senat

Coincidint amb l’aprovació al Senat de la llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local promoguda des del govern de l’Estat, ahir es trobava l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, amb el màxim responsable d’un dels principals ens opositors a la reforma local, el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch. Sierra va tenir així la possibilitat d’exposar al president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar, la realitat dels petits municipis i com aquests es veuran afectats per la retallada en competències i serveis que acompanya a la reforma. En aquest sentit, l’alcalde climentó va lliurar a Buch l’acord signat per tots els grups amb representació municipal a través del qual l’Ajuntament de Sant Climent se suma a la iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis per tal de defensar l’autonomia local davant del Tribunal Constitucional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here