Dimecres el ple municipal aprovava el projecte executiu de l’equipament i properament començaran els treballs. Els paradistes podran continuar amb la seva activitat dins del recinte mentre aquests es duen a terme

El projecte executiu per a la construcció del futur mercat municipal rebia aquest dimecres 18 de desembre llum verda per a l’inici de les obres amb la seva aprovació al ple municipal. I, amb l’objectiu de donar a conèixer als veïns i veïnes de la zona quines seran exactament les actuacions que es duran a terme, ahir al vespre se’ls convocava a una reunió informativa al Castell.

Entre els principals objectius dels treballs que es duran a terme destaca la voluntat de que els paradistes puguin continuar realitzant la seva activitats dins del recinte durant tot el procés. Per tal de fer-ho possible un dels primers treballs que es durà a terme serà el desplaçament de les cambres frigorífiques per a facilitar que els treballadors del mercat puguin continuar fent-ne ús. Seguidament es procedirà a la delimitació de la zona sobre la que es treballarà i la creació d’una paret divisòria per tal de poder executar, seguint totes les mesures de seguretat necessàries, les obres de la primera fase sense interrompre el dia a dia de les parades. Aquesta fase preveu la construcció de la totalitat de les noves parades que es trobaran situades a la planta baixa.

Un cop creat el nou espai de venda per als paradistes es donarà pas a una segona fase a la qual la es treballarà en la construcció de la resta de la planta semisoterrani, que es destinarà a aparcament, de la part del supermercat i dels espais destinats equipaments municipals previstos al projecte.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here