La recollida de joguines continua fins el 30 de desembre a Can Comamala i al Festival de la Infància. D’altra banda, els comerciants fan un balanç positiu de la fira de Nadal i ja pensen en millores per l’any vinent

Un any més, entitats, botigues i vicentins a títol individual tornaran a fer possible el somni de la nit de Reis. Gràcies a les 1.142 joguines recollides per Ràdio Sant Vicenç a l’acte central de la campanya, celebrat el passat 21 de desembre, els Reis Mags podran portar regals a totes les llars vicentines.

El dia va estar carregat d’emocions, solidaritat i diversió. A primera hora ja van arribar les joguines recollides a les escoles al llarg de la setmana. Al llarg del matí, la marató de recollida de joguines va comptar amb nombroses activitats: tallers de maquillatge i manualitats amb el grup La Xarxa del Centre, la ballada dels gegants Vicenç i Coloma, una actuació de les nenes més petites de l’escola de ball Fem Dansa i un taller de salsa amb el Club de Ball Esportiu Juan Bocanegra. L’animació va continuar a la tarda, amb l’actuació de la Banda de Música de Sant Vicenç dels Horts.

De joguina en joguina, les escales de l’Ajuntament es van anar cobrint fins al punt que, per segon any consecutiu, va caldre posar taules als laterals de les escales per encabir totes les joguines que arribaven de part de botigues, ciutadans a títol individual i entitats. Entre les aportacions més nombroses hi ha les del Club de Ball Esportiu Sant Vicenç dels Horts, la Casa d’Andalusia, Dones amb Iniciativa, el C.F. Bar Mi Casa i els Mossos d’Esquadra, que hi han participat per primer cop a la campanya de joguines fent d’enllaç amb les empreses dels polígons industrials de Sant Vicenç dels Horts. El dia també va deixar alguna anècdota, com l’aportació d’una comunitat de veïns que es van organitzar per donar una bona pila de joguines.

La marató de joguines va comptar amb una vintena de col·laboradors de Ràdio Sant Vicenç que, acompanyats de voluntaris de la Creu Roja, van ser els encarregats de recollir les joguines que els ciutadans anaven portant. A més, Ràdio Sant Vicenç va oferir un programa especial de vuit hores en directe. El podeu escoltar al web de Ràdio Sant Vicenç.

Fira de Nadal

D’altra banda, el fred no va impedir als vicentins gaudir de la primera Fira de Nadal, celebrada durant el cap de setmana a la plaça de Narcís Lunes. La Unió de Botiguers i l’Ajuntament fan un balanç positiu de la Fira i ja pensen en millores que s’hi podrien incorporar l’any vinent.

La Fira de Nadal es va inaugurar divendres a la tarda i es va allargar fins diumenge inclòs. Els assistents van poder fer les compres nadalenques en les parades de 27 comerços vicentins i d’altres de productes artesans. També va haver-hi animació, amb les sessions de Cagatió dinamitzades per l’Escola de Teatre El Bitxo, amb la col·laboració dels gegants Vicenç i Coloma.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here