Tributs i Jocs calcula que ha venut 25 milions d’euros en bitllets i ja pensa en fer créixer la rifa de cara l’any que ve

Barcelona (ACN).- Una desena d’operaris i tècnics van treballar ahir al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per enllestir l’escenari que acollirà aquest matí el sorteig de la primera Grossa de Cap d’Any i deixar a punt el bombo i les boles que repartiran sort avui.

La directora general de Tributs i Jocs, Elsa Artadi, va asegurar que “pràcticament segur” s’han venut uns 25 milions d’euros. “Les expectatives estan superades totalment”, va dir ahir al matí, a l’espera de tancar amb xifres exactes el volum de vendes a la tarda i amb la mirada ja posada en fer créixer el sorteig de cara l’any que ve.

Els periodistes Helena Garcia Melero i Xavier Grasset conduiran la gala a partir de les 11 del matí que retransmetrà en directe TV3.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here