També es podrá visitar la clau de la ciutat de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 18.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament

Gavà viu uns dies intensos de celebracions, que culminaran amb l’arribada del Reis el proper dia 5. Avui, la ciutat baixllobregatina convida a tota la canalla a descubrir la clau que obre les portes de totes les llars per a que els Reis Mags puguin lliurar els regals.

Qui la visiti, es podrà emportar la llumeta que s’encendrà durant la cabalgada reial.

També avui, a partir de les 11 h, es podrà visitar el Mercat de Natzaret a la Rambla Maria Casas i a la Torre Lluc. Aquest mercat, presenta una àmplia varietat de productes d’artesania, alimentació i restauració.

A les 16.30 h, la mainada podrà gaudir de l’arribada dels Carters Reials a l’estació de Renfe de Gavà. Els patges s’instal·laran de 17 a 20.30 h al campament dels carters reials al Jardí del Museu. per poder recollir les cartes i els desitjos dels infants de Gavà.

Aquest any la bústia màgica tornarà a Gavà des de l’Orient per empassar-se les cartes carregades de desitjos per als reis mags.

De 17 a 20.30 h, es celebrarà el basar d’intercanvi solidari. El Campament de Carters acollirà un basar amb tota mena d’objectes per a ser intercanviats per aliments. L’Associació ARRI col·labora amb la campanya de recollida d’Aliments de la plataforma Gavà Solidària mitjançant aquesta iniciativa. Qui porti un Kg d’aliment s’endurà una sorpresa!

Finalment, de 17 a 20.30 h Gavà convida als més petits a fer Pam i Pipa al Xumet. A l’entrada del Museu, el Mussolet, de la mà de la Companyia General del Foc, recollirà els xumets dels infants que ho vulguin, se’ls penjarà al coll i els lluirà durant tot l’any en les sortides per la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here