La canalla espera amb il·lusió l’arribada de la nit de Reis, aquella en que per uns moments poden veure a Ses Majestats durant les cavalcades que es celebren arreu de la nostra comarca

Abrera

Ja s’acosta una de les nits més màgiques de l’any i tot està preparat per a rebre ses majestats els Reis d’Orient a Abrera. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran diumenge en tren a partir de les 17.30h. a l’Estació dels Ferrocarrils, on seran rebuts per les autoritats del municipi que els donaran la benvinguda en nom del poble i els lliuraran la clau màgica que obre totes les portes.

Desprès de saludar tots els veins, la comitiva reial iniciarà el seu recorregut pel centre del municipi amb el patge Viu-Viu, l’Estrella de l’Orient, les carroses dels regals i dels Reis, entre d’altres.

El recorregut serà el d’anys anteriors: lloc de concentració a l’Estació de Ferrocarrils i recorregut pel passeig de l’Estació, carrer Llobregat, Josep Tarradellas, Avinguda de la Generalitat, carrer de Sant Jaume, Rebato, Avinguda de la Generalitat, Passeig de l’Església i carrer Major.

Abans de visitar totes les cases del municipi per deixar-hi els regals, els Reis també aniran als casals socials de Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba i Ca n’Amat a les 18.00h de la tarda.

Begues

El proper diumenge 5 de gener, a les 18 h, se celebrarà la tradicional cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Begues.

Consulteu el recorregut de la cavalcada clicant AQUÍ.

Consulteu les mesures de seguretat que heu de tenir en compte durant la cavalcada clicant AQUÍ.

Castellví de Rosanes

18.30 hores – Av. M. de Déu de Montserrat

Arribada de Ses Majestats al nucli urbà per l’Av. Mare de Déu de Montserrat i recorregut fins a la plaça del poble. Salutació des del balcó de l’Ajuntament i recollida de la clau màgica que obre totes les portes.

Posteriorment, Ses Majestats saludaran personalment tots els infants a la sala del CCR abans de repartir els regals.

Castelldefels

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat baixllobregatina a les 12 hores, a Port Ginesta, i per la tarda, a partir de les 18 hores, faran la tradicional Cavalcada pels carrers de la ciutat.

El proper diumenge  5 de gener de 2014, els Reis d’Orient tornen a Castelldefels. L’arribada de Ses Majestats omplirà els seus carrers de màgia, llum i colors. Melcior, Gaspar i Baltasar saben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada.

El programa previst és:

Diumenge 5 de gener

  • 12h. Port Ginesta. Arribada dels Reis d’Orient amb el vaixell “ Far Barcelona “ i recepció oficial; Posteriorment, els Reis d’Orient es traslladaran en cotxes antics fins al  castell de Castelldefels per descansar fins a la rua de la tarda.  (Els cotxes d’època són cedits per Mayte De Moner)
  • 18h. Sortida del CASTELL DE CASTELLDEFELS. Recorregut: Av. Manuel Girona, Pl. Joan XXIII, Av. Manuel Girona,  Av. Constitució, C. Dr Ferran,  C. Arcadi Balaguer, Pl. Església.L’arribada de la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient a la plaça de l’Església està prevista sobre les 20’30 h aproximadament.

Cervelló

Com cada any, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar realitzaran una  visita a Cervelló abans d’iniciar la seva feina a la nit. Abans de recórrer el poble, faran però una parada a les residències d’avis.

A les 18h, començarà la Cavalcada Oficial  amb els seus patges i acompanyants des del C/Raval Bassons ( l’antiga serradora)  i per tot el carrer Major.

Sobre les 18:30h, els Reis d’Orient faran una parada a l’Església de Sant Esteve per a fer entrega dels seus presents.

Tot seguit, continuaran amb el seu recorregut fins a arribar a l’Ajuntament sobre les 19h, on seran rebuts oficialment per l’alcalde, l’equip de govern i resta d’autoritats locals, es dirigiran a tots els assistents amb unes paraules i se’ls hi lliurarà la Clau Mestre de les cases de la vila per a poder portar els regals a tots els nens i nenes durant la nit.

Després de la recepció, els reis continuaran amb la cavalcada pel carrer Major fins a arribar al Pavelló on Ses Majestats rebran a tots els nens i nenes de Cervelló, recolliran les seves cartes i els hi entregaran un obsequi.

Collbató

Sortiran de les Coves del Salnitre. El recorregut serà pel Casc Antic. Abans es farà una parada a l’Ermita de la Salut.

En acabar, hi haurà xocolata per a tothom a la Plaça de l’Era. I després, els més menuts, a recollir els regals  que han portat el Reis, al Casinet.

Horari

Sortida a les 18:00h Lliurament de regals a les 20:00h

Lloc

Lliurament de regals al Casinet

Corbera

Itinerari

Av. Catalunya, Pg. dels Arbres, Pl. dels Països Catalans, Pg. dels Arbres i C/ Sant Antoni.

Inici

19h
Adoració a l’Infant Jesús a l’església de Sant Antoni: 20.15h
Arribada de Ses Majestats a la Societat Diadema i recollida de les cartes: 20.45h aproximadament

Organitza

Comissió de Reis amb el suport de l’Ajuntament de Corbera

Cornellà

Com arribaran els Reis a Cornellà? Aquest és un dels secrets millor guardats del Nadal. Se sap el lloc: la Fira de Cornellà i el dia: el 5 de gener.

L’arribada està prevista a les 18 h amb una festa de benvinguda que donarà inici a la cavalcada per tota la ciutat. Cap a les 20 h està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del Mag Maginet, saludin la ciutadania des de la balconada de l’Ajuntament.

Si les condicions climatològiques són adverses i la Cavalcada no es pot dur a terme, les seves Majestats els Reis d’Orient rebran els nens en la piràmide de la Fira de Cornellà entre les 18 i les 21 h.

El Papiol

Els reis arribaran, com sempre, el dia 5 de gener a les 19 hores. I recolliran les vostres cartes al Pavelló Municipal.

La cavalcada reial passarà per: c. del Carme, pl. de Gaudí, av. de la Generalitat, c. del Dr. Trueta, c. del Pare Remigi, av. de la Generalitatl, Ajuntament (pregó), pl. de Gaudí, c. del Carme, c. de Joaquim Blume, c. del Trull, Pavelló Municipal (lliurament de cartes).

El Prat

A les 17.30 hores, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la recepció oficial per part de les autoritats locals de SSMM els Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Com mana la tradició, Ses Majestats els Reis d’Orient seran rebudes per les autoritats de la ciutat i per tots i totes les que volgueu acostar-vos-hi.

Com mana la tradició local, se’ls farà entrega de les claus de ciutat, així com del pa i la sal, símbols de pau i solidaritat.

La cita reial acaba de començar i ens haurem d’afanyar perquè al Barri de Sant Cosme les carrosses ja estan preparades per al  recorregut de la Cavalcada Reial.

A les 18.30 hores, al c. Riu Llobregat (davant de Policia Local) començarà  i continuarà per c. Xúquer, la pl. Pirineus, c. Serra del Cadí, av. Pompeu Fabra, av. Remolar, c. Lleida, cra. Marina, av. Verge de Montserrat, c. Frederic Soler, c. Ferran Puig, fins a arribar a la pl. de la Vila.

A les 20.30 hores, aproximadament, està prevista l’arribada a la plaça de la Vila. Tot un espectacle de llums  rebrà els Reis Mags amb els honors deguts. Ses Majestats pujaran al balco de l’Ajuntament des d’on llençaran el seu missatge a tots els nens i nenes del Prat. Estigueu a l’aguait!

Esparreguera

Dia i hora: Diumenge, 5 de gener, a les 18:30
Lloc: Carres varis
Organitza: Regidoria de Cultura i Festes
Col·labora: Amics de la Flama d’Esparreguera i Parròquia de Santa Eulàlia

ESPECTACLE D’ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT. Benvinguda per part de l’Alcalde, que els lluirarà la clau de la vila. Seguidament, inici de la cavalcada reial.
Recorregut pels carrers de Montserrat, pl. St. Magí, carrer d’Orenci Valls, Av. de Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga i dels Arbres, pl. de la Constitució, carrers de Baix i de St. Joan, Av. de Francesc Marimon, carrers de la Font del Vidal, de Barcelona, de la Guardiola i dels Cavallers, pl. de l’Ajuntament i carrer Gran.

ADORACIÓ AL NEN JESÚS i recollida de cartes de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’església de Santa Eulàlia a 2/ d’9 del vespre.

Esplugues

El dia de reis es pot assistir a la representació teatral del conte En Fanguet i els Tres reis. Una cop acabada la representació teatral, els tres reis recolliran personalment les cartes de tots els nens i nenes que ho desitgin, Jardins del Museu Can Tinturé.

Observacions

Horari: 12h Conte teatralitzat 13h Recollida de cartes Activitat gratuïta En cas de pluja, la representació es realitzarà al Casal de Cultura Robert Brillas.

Ja per la tarda, amb el so de la música de les bandes, els Reis pujaran a les carrosses per passejar pels carrers de la ciutat fins arribar a Can Vidalet. En Fanguet farà la cavalcada en la seva carrossa amb motius modernistes i de cartes reials construïda l’any passat per a l’ocasió. Els seus ajudants recolliran cartes amb salabrets.

RECORREGUT: El seguici té com a punt de partida la plaça Catalunya i a continuació enfilarà per av. Cornellà, av. Isidre Martí, carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró, Josep Anselm Clavé, plaça Sant Lluís Gonzaga, de la Pau, Lleialtat, Enrique Tierno Galván, av. Ciutat de l’Hospitalet, Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí. L’arribada a la rambla Verge de la Mercè està prevista a partir de les 20 h.

Gavà

A partir de les 16h. A la Plaça Jaume Balmes, podreu recollir les llumetes que guien a Ses Majestats els Reis d’Orient, en la seva arribada a la ciutat de Gavà.

A partir de les 18.30 h. Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A la plaça de Jaume Balmes. Tota la ciutat és a punt per a l’arribada. L’Herald s’ha encarregat de preparar la ciutat: ha engalanat els carrers amb llums, ha repartit cartes i llumetes, ha preparat la plaça… Però necessitarà l’ajuda de tots i totes perquè els Reis puguin arribar a la ciutat. Recordeu de portar la llum que guiarà els Reis fins a Gavà. L’acte de rebuda acabarà amb un espectacle pirotècnic.

A partir de les 19.30 h. Cavalcada de Ses Majestats Orient. Tot el seguici reial recorrerà els carrers de la ciutat perquè siguin aclamats com es mereixen!

Recorregut: pl. de Jaume Balmes, av. Diagonal, c. de Guifré el Pelós, c. de Sant Lluís, plaça de Catalunya, av. d’Eramprunyà, rbla. de Maria Casas, c. del Centre, c. de Sant Nicasi, c. de la Rectoria, pl. de l’Església (parada), pg. de Joan Maragall, c. de Montflorit i c. de Sant Pere.

La Palma de Cervelló

18 h Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Recorreran els carrers de la Palma fins a arribar al poliesportiu, on els podreu donar la vostra carta.

Martorell

La cavalcada dels Reis de l’Orient serà el colofó final de La Màgia del Nadal a Martorell. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, al Pont del Diable seguirà amb la desfilada de les carrosses per al municipi.

Horari

17.30 hores. Arribada de Ses Majestats al Pont del Diable, on seran rebuts per les autoritats locals, el Patronat de la Cavalcada de Reis i les nadales de la Coral Ars Nova i l’Ars Nova infantil. Tot seguit, passejada fins a la Casa de la Vila per saludar els martorellencs des del balcó de l’Ajuntament. Seguidament s’iniciarà la Cavalcada pels carrers de Martorell fins arribar, cap a les 21.00 hores, a la rambla de Les Bòbiles, on Ses Majestats recolliran les cartes infantils.

Molins de Rei

El dia 5 de gener, a las  16:55h,  la carrossa  del Patge Amelí, surtirà de Ca n’Ametller  passant pels carrers:

M.J. Verdaguer, plaça de la Vila, Rafel de Casanova, plaça de la Creu, major, plaça la Vila i Verdaguer fins a trobar-se amb SS Majestats a l’Avda. de Collserola,  escoltada per la Guàrdia Urbana.

A las  17:15 hores, sortiran  les  sis carrosses  del Pati de Ca n’Ametller, cap a l’Avda. de Collserola escoltades per la  Guàrdia Urbana.

A las  17:30h  s’iniciarà  la baixada des de l’institut Lluís de Requesens, del Reis Mags i el seu seguici, un cop els Reis  i patges siguin a les seves carrosses, s’iniciarà la cavalcada, estant previst sortir de la Avda. de Collserola  a las 18:00 hores.

La cavalcada  passarà pels carrers de:

Sortida – Avda. de Collserola –  M. Jacint Verdaguer – plaça de la Vila – Rafael de Casanova – Molí – passeig Terraplè – Verge del Pilar – Raseta  ( Parada Tècnica ) – passatge del Canal de la Infanta – passeig Pi i Margall –   plaça de la Creu – Major,  fins cruïlla amb Pare Manyanet, recorregut caminant fins a la plaça de la Església ( Final ).

Estan  previst arribar  al  final entre  les  20:30 i les 21:00 hores.

Olesa de Montserrat

Arribada de S.M. els Reis d’Orient i tradicional cavalcada de Reis.

Recorregut: Pl. Dr. Fleming, c. Pau Casals, av. Francesc Macià, c. Amadeu Paltor, c. Argelines, c. Anselm Clavé, c. Jacint Verdaguer, av. Francesc Macià i pl. Catalunya.

Aquest any la rebuda de Ses Majestats, torna a la plaça de Catalunya.

“En cas de pluja els Reis arribaran al Teatre de La Passió a les 18.30 h. Els accessos al Teatre es faran en tres torns segons els horaris indicats”:

1r torn: de 18.30 a 19.15 h

2n torn: de 19.45 a 20.30 h

3r torn: de 21.00 a 21.45 h

Pallejà

cavalcadapallejà

Sant Andreu de la Barca

18.15 h
Arribada de Ses Majestat els Reis Mags de l’Orient a Sant Andreu de la Barca
Lloc: Esplanada del Mercat Setmanal

Sant Boi

Ben aviat els Reis d’Orient tornaran a trepitjar els carrers de Sant Boi. La tarda del 5 de gener, la ciutat sortirà a rebre la Cavalcada carregada d’il·lusió i bons desigs.

Enguany les entitats i l’equip municipal que dissenyen i donen forma a les diferents carrosses s’han inspirat en els animals de granja a l’hora de decorar les seves plataformes, una temàtica singular que remet a la tradició agrària santboiana i que també està present en la imagineria nadalenca.

La Cavalcada 2014 incorpora una novetat: a l’igual que passarà també a les cavalcades de Barcelona i altres municipis, els caramels es llençaran des de quatre de les carrosses de la comitiva, incloent-hi una corrosa de nova creació, la Carrossa Dolça. Es tracta d’una mesura de seguretat que busca reduir el risc derivat de les aglomeracions que es produeixen habitualment al llarg de tota la caravana.

Horaris

17.30 hores. Arribada dels Reis al Parc de la Muntanyeta

21.30 hores. Arribada dels Reis a la plaça de l’Ajuntament

Recorregut

Baldiri Aleu, Ronda Sant Ramon, Onze de setembre, Plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Montmany, Eusebi Güell, Ronda Sant Ramon, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, Plaça Pallars Sobirà, Carles Martí, Rambla Rafael Casanova.

Sant Esteve Sesrovires

Tots a rebre als Reis al c/ Josep Llobet (davant L’Institut), que faran la seva arribada amb tota la comitiva pel camí de Ca n’Amat. Recorregut: C/ Josep Llobet i Bonastre, C/Estació, Av Montserrat, C/ Major. A l’Ajuntament seran rebuts per les autoritats, en acabar , C/ Bon Repós,…

Lloc: Casc Urbà – Organitza: COMISSIÓ CAVALCADA DE REIS

Hora: 18:00

Sant Feliu

El diumenge 5 de gener, a les 18 h, els Reis Mags iniciaran des dels jardins del Palau Falguera la tradicional Cavalcada pels carrers de la ciutat.

El recorregut que faran Ses Majestats és el següent: Palau Falguera, Ramón y Cajal, Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Comte de Vilardaga, Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol, Girona, Josep Ricart, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, Bertrand, Pi i Margall i plaça de la Vila.

La comitiva reial arribarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h, on serà rebuda per les autoritats de la ciutat. Ses Majestats els Reis d’Orient i l’alcalde pronunciaran un breu discurs des del balcó de l’Ajuntament adreçat a tota la ciutadania. Posteriorment, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes des dels trons reials que s’hauran instal·lat a la plaça de la Vila.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada es repartiran milers de caramels aptes per a celíacs.

Sant Joan Despí

Els Reis d’Orient aterraran al recinte firal (avinguda de la Mare de Déu de Montserrat) a les 17 h, diumenge 5 de gener, i des d’allà recorreran tots els barris de la ciutat en una cavalcada que finalitzarà a la plaça de Catalunya, on l’alcalde, Antoni Poveda, els farà el lliurament de la clau de la ciutat. Durant la cavalcada es llençaran 3.000 kilos de caramels, 2.800 dels quals són sense gluten.

Horari

18 hores, barri Residencial Sant Joan: entrada pel parc de la Fontsanta (Sant Martí de l’Erm i Fructuós Gelabert) i carrer Sant Martí de l’Erm.

18.25 hores, barri de les Planes: carrer John F. Kennedy, plaça d’Espanya, John F. Kennedy, Pi i Sunyer, plaça de Sant Joan, Trias de Bes, Sant Antoni i Gran Capità.

19.30 hores, barri Pla del Vent-Torreblanca: av. de la Generalitat, av. Lluís Companys, pl. Maria Aurèlia Capmany, av. Torreblanca i av. de la Generalitat.

20 hores, barri Centre: carrer Creu d’en Muntaner, Catalunya, Jacint Verdaguer, Les Torres, Rius i Taulet, av. de Barcelona, Bon Viatge, Torrent d’en Negre i plaça Catalunya.

Sant Just Desvern

A partir de les 17 h, a l’entorn de la pl. de l’Església, Pessebre vivent; organitzat per la UBIC, Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Just Desvern, la Parròquia dels sants Just i Pastor i l’Ajuntament.

També hi haurà venda de globus i sorteigs de regals de la Comissió Cavalcada de Reis per a infants i l’emissió del programa especial “Nit de Reis” de Ràdio Desvern (98.1 fm / radiodesvern.com).

A les 19 h, Benvinguda i salutació dels Reis Mags des del balcó de l’Ajuntament.

Tot seguit, recorregut de la 62a Cavalcada, a càrrec de la Comissió Cavalcada de Reis, per la pl. Campreciós, c. Badó, Llar Ntra. Sra. de Lourdes, c. Bonavista, c. Creu, Rambla Sant Just, c. Major, c. Nord, c. Creu, c. Raval, c. Bonavista, c. Badó, c. Anselm Clavé, c. Tudona i Casal de Joves.

Sant Vicenç dels Horts

El lliurament de cartes es farà a les 18 h a la plaça de la Vila i la Cavalcada començarà a les 20 h

Sant Vicenç dels Horts rebrà el proper diumenge els Reis Mags. Aquest any s’estrenaran uns nous Trons Reials, amb això l’escenari de l’Ajuntament es veurà molt més gran i lluminós. A més, les carrosses de la Bombolla Reial i l’Estrella d’Orient II s’han restaurat per la Cavalcada d’enguany i també s’estrenarà una nova estructura de la carrossa del Rei Melcior.
A les 18 h els Reis Mags arribaran a la plaça de la Vila, on els rebrà l’alcalde, Oriol Junqueras, i els lliurarà la clau de la ciutat. L’Alcalde estarà acompanyat, també, de la guanyadora i els finalistes del concurs de cartells de la Cavalcada d’enguany. El dibuix d’Andrea Márquez Cano, alumna de 4t de l’Escola Sant Vicenç, ha estat la imatge del cartell de la Cavalcada. Els altres dos finalistes han estat Mouad el Faitah, de 6è de l’Escola La Guàrdia, i Iker Losada, de 3r de l’Escola La Vinyala.
A les 20 h començarà la Cavalcada, que comptarà amb 13 carrosses, grups musicals i el gran camió de regals, que llençarà 1500 kg de caramels aptes per a celíacs. El recorregut que realitzaran els Reis Mags serà el mateix que l’any passat: plaça de la Vila, carrer de Rafael Casanova, carrer de La Pobla, carrer Nou, carrer de Barcelona fins a l’Església de Sant Josep, carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, carrer de Sant Miquel, carrer d’Anselm Clavé, carrer de Sant Josep, rotonda de la Vinyala i carrer de Claverol.

Els organitzadors animen els vicentins a viure la Cavalcada també a través de les xarxes socials. El pas dels Reis Mags pel municipi es podrà seguir a través de Facebook (facebook.com/cavalcadadereis ) i Twitter (@cavalcadadereis),amb l’etiqueta #cavalcadasvh, a més del web http://www.cavalcadadereis.cat , que estrena nou disseny.

Santa Coloma de Cervelló

A SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

de 17h a 18h30
Tarda de cinema amb la pel.lícula “Epic, el món secret”
A LA SOCIETAT RECREATIVA
Els menors de 6 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

A les 18h00
Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient i entrega de cartes
AL CASAL MUNICIPAL DE CESALPINA
Els menors de 6 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult

A les 19h00
Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient
Inici a l’Av. de Santa Coloma i arribada a l’Ajuntament.

A les 19h30
Benvinguda a SSMM els Reis Mags d’Orient.
Amb l’acompanyament dels Geganters i Grallers de Santa Coloma.
A LA PLAÇA DE LES VINYES
Tot seguit, lliurament de cartes a SSMM els Reis Mags d’Orient
AL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL

Organitza: Comissió de Reis de Santa Coloma i Cesalpina | Col·labora: Ajuntament. Regidoria de Cultura – Gegants i grallers de Santa Coloma.

A LA COLÒNIA GÜELL

Diumenge 29 de desembre de 2013 a les 12h00
Passejada del Missatger Reial i recollida de cartes
AL CENTRE MUNICIPAL SANT LLUÍS

Diumenge 5 de gener de 2014 a les 18h30
Benvinguda a SSMM els Reis Mags d’Orient i rebuda per les autoritats i el veïnat
A LA PLAÇA ANSELM CLAVÉ
Tot seguit, repartiment de regals a l’ATENEU UNIÓ
A continuació, entrega de regals pels carrers de la Colònia

Organitza: Comissió de Reis de la Colònia Güell | Col·labora: Ajuntament. Regidoria de Cultura.

A SANT ROC

Diumenge 5 de gener de 2014 a les 22h30
Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient a Sant Roc
INICI DE LA CAVALCADA AL CASAL DE SANT ROC

Torrelles

El diumenge 5 de gener de 2014, els Reis Mags d’orient tornen a Torrelles en una de les nits més màgiques de l’any. Serà a partir de els 18h. Podeu consultar aquí el recorregut!

itinerarireistorrelles

Vallirana

Sota l’organització de la Regidoria de Cultura i amb la col·laboració de diferents entitats locals el dia 5 de gener arriba un dels dies més esperats per la mainada de Vallirana, la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient pel municipi.

A partir de les 6 de la tarda les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar avançaran pel carrer Major fins arribar a l’Ajuntament on ses majestats seran rebuts oficialment per les autoritats i ciutadans de la vila. Des del balcó de l’Ajuntament saludaran a tots els valliranencs i valliranenques per tot seguit continuar el seu recorregut que clourà amb el lliurament de cartes que podran fer els infants a ses majestats a l’interior del Casino Valliranenc.

El recorregut serà: Espai Civic Les Sedes, c/Major amb aturada a l’Ajuntament, c/Miquel Batlle, c/ de l’Església on es farà també una aturada a l’Església, les Casetes,c/Major i Casino Valliranenc.

Viladecans

Un muntatge de llums de colors amb tecnologia làser que endinsarà la ciutadania una mica més en l’esperit màgic d’aquella nit tan assenyalada.

Raigs de colors i símbols nadalencs penetraran entre la gent per fer-la vibrar mentre espera els Reis d’Orient, que en arribar rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcalde Carles Ruiz.

El Reis d’Orient tornaran a deixar-se veure un any més pels carrers de la ciutat abans de posar-se mans a l’obra en la seva feina de repartir els regals.

Enguany, com a novetat, la cavalcada estarà amenitzada pel so de tres bandes de percussió. Tum Tum Prat (del Prat de Llobregat), Sonaquetomba (de Gavà) i Taboo Percussió (de Vilanova i la Geltrú) acompanyaran a cadascun dels Reis d’Orient en la tradicional desfilada, que recorrerà el mateix circuit que els últims anys.

Al llarg de la cavalcada, el seguici reial repartirà una tona de caramels, que seran sense gluten i, per tant, aptes per a persones celíaques.

Recorregut: La cavalcada sortirà de l’Atrium Viladecans i anirà per l’avinguda de Josep Tarradellas, el carrer d’Àngel Arañó, la carretera de Sant Climent, el carrer de la Mare de Déu de Sales, la rambla de Modolell, l’ avinguda de la Generalitat, la plaça de la Vila, el carrer de Jaume Abril i plaça de les Palmeres per acabar davant de l’Atrium.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here