La visita al laboratori de l’astròleg Sadurní, els dies 28 i 29 de desembre, va aplegar prop de 1.800 persones a la Torre de la Creu. La preparació de la Cavalcada continua entre avui i demà amb la recollida de cartes al tendal màgic que l’astròleg ha instal·lat a la plaça davant de l’Àrea de Serveis a la Persona (av. de Barcelona, 41)

Després de la visita al laboratori de l’astròleg Sadurní, els nens i nenes de Sant Joan Despí seguiran preparant l’arribada dels Reis Mags divendres 3 i dissabte 4 de gener a la plaça de l’Àrea: allà hi podran lliurar la carta als patges i rebre les instruccions d’en Sadurní al seu tendal màgic per tal que diumenge, 5 de gener, Ses Majestats arribin puntutals. Prop de 1.800 infants i les seves famílies van participar en les dues visites al laboratori de l’astròleg, a la Torre de la Creu, on van poder veure en directe a la feina d’en Sadurní per ajudar els Reis d’Orient a arribar a Sant Joan Despí. Enguany, els nens i les nenes han pogut descobrir un nou espai, la carbonera, a ritme de la cançó d’en Sadurní que ha realitzat, amb la col·laboració de l’Escola de Música Enric Granados, la coral de l’escola.

Entre avui i demà (de 18 a 20.30 h) podran lliurar les cartes als patges i tenir una última trobada amb el fidel col·laborador dels Reis, en Sadurní, per conéixer més detalls de l’arribada dels Reis. En aquesta activitat els infants preparan l’element màgic que ajuda a arribar a Ses Majestats, enguany un mocador que hauran de fer girar amb força.  Així, els Reis d’Orient aterraran al recinte firal (avinguda de la Mare de Déu de Montserrat) a les 17 h, diumenge 5 de gener, i des d’allà recorreran tots els barris de la ciutat en una cavalcada que finalitzarà a la plaça de Catalunya, on l’alcalde, Antoni Poveda, els farà el lliurament de la clau de la ciutat. Durant la cavalcada es llençaran 3.000 kilos de caramels, 2.800 dels quals són sense gluten.

Horaris i recorregut de la Cavalcada

18 hores, barri Residencial Sant Joan: entrada pel parc de la Fontsanta (Sant Martí de l’Erm i Fructuós Gelabert) i carrer Sant Martí de l’Erm.

18.25 hores, barri de les Planes: carrer John F. Kennedy, plaça d’Espanya, John F. Kennedy, Pi i Sunyer, plaça de Sant Joan, Trias de Bes, Sant Antoni i Gran Capità.

19.30 hores, barri Pla del Vent-Torreblanca: av. de la Generalitat, av. Lluís Companys, pl. Maria Aurèlia Capmany, av. Torreblanca i av. de la Generalitat.

20 hores, barri Centre: carrer Creu d’en Muntaner, Catalunya, Jacint Verdaguer, Les Torres, Rius i Taulet, av. de Barcelona, Bon Viatge, Torrent d’en Negre i plaça Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here