Sis bombers voluntaris del parc de Sant Climent, han decidit participar a la TRAILWALKER de INTERMONOXFAM, amb la finalitat d’aconseguir diners per lluitar contra la gana al món

Que és la Trailwalker de Intermón Oxfam?

És el més gran dels desafiaments esportius del món per equips per lluitar contra la pobresa. Es celebrarà a Girona el 26 d’abril de 2014, amb inici a Olot i final a Sant Feliu de Guíxols, caminant i corrent 100 KM en un màxim de 32 hores, recolzats per dos persones més que porten la logística. Els membres de l’equip han de començar junts, córrer junts i acabar junts.

L’objectiu?

Lluitar contra la pobresa i l’ injustícia al món. Per això, els equips que hi participen, es comprometen a aconseguir donatius, que Intermón Oxfam destina a més de 400 projectes  de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a 40 països.

Com pots col•laborar?

1) Pots enviar un SMS, amb el text: TW G212 al 28018, i directament rebrem l ‘import de 1,20 Euros al comte que tenen a Intermón Oxfam

2) També pots entrar al Web: Trailwalker.oxfamintermon.org, on trobaràs una casella que diu “llistat d’equips”, busca el nom de l’equip, “bombers voluntaris Sant Climent”, i podràs col•laborar amb la quantitat que vulguis, fent clic a l’apartat “DONATIU”.

trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2014/G212/bombers-voluntaris-de-sant-climent

Pots seguir als Bombers Voluntaris per twitter: @BBVVSantCliment

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here