L’ampliació del recorregut de les rues com la de Girona o Lleida és una altra de les novetats d’enguany

Barcelona (ACN).- Les Cavalcades de Reis arriben enguany amb un reforç de les mesures de seguretat per evitar accidents com el que es va produir l’any passat a Màlaga, en què un nen de 6 anys va morir atropellat per una carrossa mentre recollia caramels.

En aquesta edició, en algunes Cavalcades com la de Barcelona o la de Manresa no es llençaran caramels des de les diferents carrosses dels Reis com fins ara, sinó que es farà només des dels últims vehicles de la rua, i les carrosses de Tarragona es reforçaran amb faldons de fusta.

Una altra novetat que s’ha incorporat en rues com la de Girona o la de Lleida és l’ampliació del seu recorregut per evitar aglomeracions del públic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here