Més d’una quinzena de dones en situació d’atur, han assistit aquesta setmana a la sessió informativa d’inici del nou programa Ocupa’t-d@s Dones a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, promou l’ocupació entre les dones, un dels col·lectius més afectats per la crisi i amb més dificultats, amb la creació del programa específic “Ocupa’t-d@s Dones”, que es troba en fase de preinscripció per participar-hi i que té com a objectiu assolir la inserció laboral de 35 dones.

El programa és subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i es desenvolupa en dotze mesos. Durant aquest temps, les trenta-cinc participants que hagin passat el procés de selecció combinaran accions d’orientació i formació -tant transversal com a professionalitzadora-, amb pràctiques en empreses, tutories, accions ocupacionals i promoció de l’ús de les noves tecnologies.

Objectius i forma d’inscriure’s

El principal objectiu del programa Ocupa’t-d@s Dones és la millora de l’ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de les competències professionals -tècniques, transversals i de base-, i que cada dona aconsegueixi dissenyar un nou recorregut i projecte personal que la condueixi a tornar a reincorporar-se al món laboral tot recuperant la confiança en sí mateixa, augmentant el seu nivell de formació, realitzant les accions formatives ofertes i assolint l’equilibri necessari per conciliar la seva vida personal, laboral i familiar.

Per participar en el programa és necessari realitzar la preinscripció a l’enllaç de la plana web del Molí Empresa:

www.moliempresa.cat/agendaItem/35/PREINSCRIPCIO-PROGRAMA-OCUPAT-DS-DONES/.ca.html

o bé dirigint-se al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell · 93 775 31 01)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here