L’Ajuntament d’Abrera ha engegat una nova edició de l’Abrera Educa, que enguany porta per lema Abrera compromesa. El programa posa l’accent en el reconeixement de persones i col·lectius que comparteixen la tasca educativa i es comprometen en l’educació d’infants i joves

A la programació d’enguany hi ha propostes per a tothom. Al bloc d’Escola de Pares i Mares a banda de l’espai nadó i dels  d’orientació familiar, s’ofereixen tallers, cafès tertúlia i xerrades. Enguany com a novetat hi ha una xerrada adreçada als pares amb fills adolescents.

Pel que fa als centres educatius, a primària s’ofereixen activitats i tallers amb l’objectiu de generar interès i motivació per a l’aprenentatge.

A secundària, les propostes estan orientades a un treball preventiu de conductes de risc. També hi ha un bloc adreçat a tothom on s’organitza un curs de gestió de les emocions en temps de crisi; i el de la Biblioteca i el Casal de Joves, que presenten també una àmplia oferta d’activitats educatives.

Tota la programació es pot consultar al web www.ajuntamentabrera.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here