El Prat registra un mes de desembre clarament a l’alça amb un 5,4% més d’usuaris respecte l’últim mes de l’any anterior

El Prat de Llobregat (ACN).- L’Aeroport de Barcelona ha tancat el 2013 superant novament els 35 milions de passatgers, concretament entre gener i desembre van passar pel Prat 35.210.735 viatgers, segons ha fet públic aquest divendres Aena.

La xifra representa un nou rècord tot i que suposa un increment de només el 0,2% respecte el 2012.

El Prat, que va trencar la tendència de pèrdua de passatgers el maig, ha tancat però l’any clarament a l’alça assolint en el mes de desembre, amb més de 2,3 milions d’usuaris,un 5,4% més que el desembre del 2012, la xifra de creixement mensual més alta de l’any.

El trànsit de passatgers internacional fora de la UE creixen durant el 2013 un 12,9%, sent un 11,2% més en passatgers intercontinentals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here