Des de la dissolució del consorci de la TDT del Baix Llobregat Nord el passat mes d’octubre, TV10 ha continuat treballant per recollir en imatges la vida social, cultural, esportiva i municipal de la localitat baixllobregatina. A través dels nous canals de comunicació, com les xarxes socials o la pàgina web, TV10 està compartint aquest arxiu audiovisual que constitueix la memòria col•lectiva de Sant Esteve

Però amb la voluntat de poder arribar a tots els públics i a totes les llars, a partir del 9 de gener, TV10 recupera les emissions en TDT amb cobertura local a través del canal 23 . De dijous a diumenge, a partir de les 7 de la tarda, i amb remissions de dues, podeu veure una programació formada per un bloc inicial d’una hora de contingut de producció pròpia i un segon bloc produït per la Xarxa de Televisions Locals, a la qual pertany la nostra televisió.

L’oferta televisiva de TV10 per aquesta temporada la configuren la remissió de programes com el Territori.cat, la sèrie d’animació En plena crisi, i altres continguts de caràcter més informatiu com l’espai El Reportatge, l’informatiu Ses al dia, i La Videoteca, un contenidor que recupera les notícies emeses en format digital durant el 2013. A partir de la propera setmana us oferirem les imatges de les activitats de les Festes d’Hivern.

La graella de la programació es podrà consultar cada setmana a través dels webs municipals i de les pàgines de Facebook de l’Ajuntament i de RTV10.

TV10 és una de les emissores locals històriques que va iniciar oficialment les seves emissions l’any 1991. En aquest temps, s’ha hagut d’adaptar a nous requeriments, tècnics, econòmics i legals, però també ha anat construint una trajectòria que deixa premis i reconeixements al treball dels professionals que hi han participat. La recuperació de les emissions locals representa no només un nou repte, sinó la continuïtat d’un treball iniciat fa més de vint anys.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here