Bona part de la pel·lícula, dirigida per Javier Ruiz Caldera, es va rodar al setembre de 2012 a Castelldefels. El rodatge va comptar fins i tot amb un càsting de figurants a la localitat baixllobregatina que formen part de les escenes rodades a la ciutat. La pel·lícula opta als premis de millor guió original, millor actor revelació, millor muntatge, millor maquillatge i perruqueria, millor actriu, millor direcció de producció i millor disseny de vestuari

La pel·lícula “Tres bodas de más”, dirigida per Javier Ruiz Caldera (Spanish Movie i Promoción Fantasma) i a la qual molts van batejar com “la comèdia espanyola de l’any “, es va estrenar el 5 de desembre als cinemes espanyols a més d’obrir el passat 8 de novembre el Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

Bona part de la cinta es va rodar al setembre de 2012 a Castelldefels. El rodatge va comptar fins i tot amb un càsting de figurants a Castelldefels que formen part de les escenes rodades a la ciutat. Al tràiler de la pel·lícula es poden reconèixer algunes localitzacions com el campus universitari de Castelldefels o exteriors rodats als barris de la platja.

El film està protagonitzat per l’actriu Inma Cuesta (PrimosGrupo 7Águila Roja). Completen l’elenc intèrprets tan coneguts comPaco León (AidaLos ManagersNo lo llames amorllámalo XCarmina o Revienta), Martín Rivas (El Internado), Quim Gutiérrez (Los últimos díasLa gran familia española¿Quién mató a Bambi?PrimosAzul oscuro casi negroGénesisEl cor de la ciutatPoblenou), Rossy de Palma (Mujeres al borde de un ataque de nerviosÁtame) i Laura Sánchez (Los hombres de Paco,La fuga).

Sinopsi de “Tres bodas de más”

Hi ha alguna cosa pitjor que el teu ex es casi amb una altra i et convidi a les seves noces?

Sí, que et passi tres vegades en un mes, no saber dir que no i que l’únic al que aconsegueixis convèncer perquè t’acompanyi sigui el teu nou becari.

Un al·lèrgic al compromís, un surfista passat de rosca i un transexual convertit en pibón… tres ex per a tres noces.

Un còctel explosiu per a Ruth, que haurà d’enfrontar-se al seu passat i decidir amb qui vol compartir el seu futur.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here