Aquesta iniciativa, inspirada en la cooperativa Som Energia, es presentarà avui 15 de gener, a les 18.30 hores, al Centre Municipal de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat. A diferència de la ja exitosa  Som Energia, Eticom es configura com una cooperativa dedicada al món de la telefonia i l’Internet

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ticom no iniciarà la seva activitats fins al proper mes de març, però ara ja inicien les presentacions per tal de a donar-se a conèixer a la ciutadania, tant a Internet com organitzant presentacions.

Així, avui faran una presentació al Prat de Llobregat. La cita serà a les 18.30 hores, al Centre Municipal de Promoció Econòmica (C/ Moreres, 48). Cal confirmar assistència emplenant aquest formulari.

Aquest projecte s’inspira en el model de la cooperativa energètica Som Energia i proposa una cooperativa de persones consumidores de telecomunicacions, que “proveirà de serveis de telefonia i Internet als socis i sòcies i crearà ocupació, en el marc d’un projecte de construcció cooperativa i d’economia social i solidària”.

Eticom-Som Connexió és un projecte desenvolupat parcialment al Prat amb la col·laboració de Labesoc, el laboratori-incubadora per l’economia social de Gats.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here