El secretari d’Acció Política del PSC i alcalde de Cornellà considera una “tonteria” dir que no s’entregarà el padró municipal al Govern perquè per llei no es pot fer

Cornellà de Llobregat (ACN).- El secretari d’Acció Política del PSC i alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, no contempla “discrepàncies” dels membres crítics del partit en la votació d’aquest dijous al Parlament per reclamar a l’Estat una consulta legal i pactada i diu que confia en la “coherència” i “responsabilitat” dels diputats per no trencar la disciplina de vot acordada pel Consell Nacional del partit.

“La decisió del partit és clara i no esperem cap situació diferent a la unitat en la votació”, ha afegit en una trobada amb periodistes comarcals, després de reiterar que no contempla cap posició díscol.

Balmón també ha qualificat de “tonteria” la proposta del PPC de no voler lliurar el padró al Govern perquè “no és legal”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here