El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat aconsegueix 23.155 visitants, consolidant-se com el Pessebre amb major nombre de visitants a Catalunya, segons els organitzadors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana han finalitzat les representacions de la 52a edició del Pessebre Vivent de Corbera, que va iniciar les seves funcions el passat 30 de novembre.

En aquesta edició s’ha arribat a 23.155 visitants, un nou rècord que representa un 11,3% més que en l’edició del 2012, any en el què es van arribar a 20.800 visitants. Des dels seus orígens fins a l’edició d’enguany, el pessebre ha rebut un total de 820.800 visitants, i s’han dut a terme més de 2.050 representacions.

Per a Jordi Boltà, president de l’Associació Amics de Corbera, entitat organitzadora del Pessebre Vivent de Corbera “superar cada any el nombre de visitants ens dóna molta força per continuar treballant de cara a futures edicions”. L’entitat recull les opinions dels visitants mitjançant formularis en els que, segons Boltà “en general la gent valora molt positivament la seva visita, estan encantats amb l’espectacularitat de l’escenari natural i la majoria no s’imaginen que podrien passejar per dins d’un pessebre de mida real”. Una de les claus de l’èxit, per a Boltà, es troba en “el voluntariat. El paper i la feina desinteressada dels tots els voluntaris és cabdal, ells són l’ànima del Pessebre, són els autèntics responsables de l’èxit del nostre Pessebre, el primer de Catalunya”.

El Pessebre permet poder conèixer d’una manera visual i amena el nostre passat i tradicions, en un recorregut d’una durada d’uns 60 minuts, guiat per un relat que combina nadales tradicionals i una veu en off que explica cada escena a mesura que el visitant avança i s’endinsa en el recorregut.

El Pessebre Vivent de Corbera es caracteritza per promoure la cultura i la tradició catalana en  un  escenari natural privilegiat de més de 14.000 metres quadrats a la Penya del Corb, i disposa d’un circuit de més 700 metres, en el que 250 actors voluntaris representen 13 quadres escènics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here