Les reformes de les instal·lacions i el canvi d’imatge realitzats al 2013 impulsen un 27% el creixement en el nombre de visites i permeten obtenir el segell de qualitat 4 Estrelles. El Centre acull els Cinemes Full HD capdavanters a Catalunya, tant en volum de recaptació com en nombre d’espectadors

El Centre Comercial Splau ha tancat 2013 amb un nou rècord de visitants en aconseguir aconseguir els 11,8 milions de persones, 2,5 milions més que l’any anterior. Malgrat la difícil conjuntura econòmica actual, el Centre també creix en vendes totals amb un increment del 22%. Aquestes xifres consoliden a Splau, situat entre els municipis de Cornellà i El Prat de Llobregat, com un dels principals punts de referència de compres i oci de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Splau va invertir durant el passat exercici 15 milions d’euros en diverses reformes amb la finalitat de millorar la imatge del Centre i optimitzar la mobilitat. Les millores s’han materialitzat no només en l’augment de visitants respecte a l’any anterior, sinó també en l’obtenció de la qualificació de 4 Estrelles. Després de superar una estricta avaluació externa, Splau va ser el primer Centre Comercial a Espanya a obtenir aquest segell de qualitat, pioner en el sector, i que té com a objectiu garantir una estada única per al visitant.

Al 2013, Splau ha sumat 24 nous operadors. Les noves marques que s’han incorporat -Double Agent, Levi’s, DC, MS Mode, Prou bé, Tommy Mel’s, La Tagliatella, Bissu Bags, Celio, Panchito, entre uns altres- amplien i diversifiquen l’oferta comercial del complex, adaptant-la als gustos i necessitats dels consumidors.

Per a Katherine Corwirh, gerent del Centre Comercial Splau, “els nous contractes realitzats reflecteixen que Splau té la capacitat d’acollur una nova massa comercial i atreure a operadors internacionals que confien tant en la nostra gestió professional com en la qualitat que ofereixen les nostres instal·lacions”.

A més, compta des d’aquest estiu amb un nou atractiu per als seus visitants: les 10 noves sales de cinema Full HD. Amb un total de 28 sales d’alta tecnologia digital, els Cinemes Full HD han aconseguit al 2013 més d’1 milió d’espectadors, fet que els ha convertit en els cinemes amb major recaptació i nombre d’espectadors a Catalunya i el primer d’Espanya en nombre d’espectadors per butaca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here