La Festa Major d’Hivern i La Mostra s’inauguren avui divendres, a les 20 h, al carrer Barcelona, davant de Ca l’Aragall

Aquest és el punt on els expositors comercials conflueixen amb la mostra hortofrutícola, que va ser l’origen d’aquest esdeveniment. A més, enguany es recupera la mostra de tractors, després d’uns anys sense fer-se, i és que els orígens agrícoles de La Mostra són molt presents en la celebració de la seva 30ª edició. L’acte inaugural també compleix amb la tradició i anirà a càrrec de l’alcalde, Oriol Junqueras, amb la fogonada de Josep M. Delgado.

Tot seguit, nombrosos espais del poble obriran les seves portes per acollir diverses exposicions al llarg del cap de setmana. És el cas de l’exposició hortofructícola, a càrrec dels pagesos vicentins, a Ca l’Aragall, i l’exposició “Mostra la teva Mostra: aquest any, 30!”, amb fotografies sobre La Mostra cedides per ciutadans a títol individual (Sala Fundadors de l’Ateneu).

El programa de festes per avui divendres 17 de gener, és el següent:

15.30 h Cercavila amb els gegants de les escoles . Sortida de la plaça de Narcís Lunes. Passarà pel carrer de Mn. Jacint Verdaguer i arribarà a la plaça de la Vila.  ORGANITZADORS: escoles de Sant Vicenç i Ajuntament

16.30 h Exposició “Convidem els gegants a l’escola” , a càrrec de les escoles de Sant Vicenç dels Horts,  el 17, 18 i 19 de gener.  HORARI: dissabte 18 de gener, de 10 a 21 h, i diumenge 19 de gener, de 10 a 20 h  LLOC: Escola La Immaculada

ORGANITZADORS: escoles vicentines i Ajuntament

17 h Exposició “Policia Local: portes endins”, a càrrec de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts, el 17, 18 i 19 de gener. Es pot visitar el 18 de gener, de 10 a 21 h, i el 19 de gener, de 10 a 20 h.  LLOC: Sala Narcís Lunes (Biblioteca Municipal Les Voltes)  ORGANITZADOR: Ajuntament

17.30 h Espectacle de ciència per a tots els públics, amb Dani Jiménez.Entrada gratuïta  LLOC: Ateneu Familiar  ORGANITZADORS: Ateneu Familiar i Ajuntament

20 h Inauguració oficial de la Mostra i la Festa Major d’Hivern 2014 per l’alcalde, Oriol Junqueras. Fogonada a càrrec del col·laborador Josep M. Delgado.  LLOC: c. de Barcelona (davant de Ca l’Aragall)  ORGANITZADOR: Ajuntament

20 h Exposició hortofrutícola , a càrrec dels pagesos de Sant Vicenç dels Horts, el 17, 18 i 19 de gener.  Horari: dissabte 18 de gener, de 10 a 21 h, i diumenge 19 de gener, de 10 a 20 h  LLOC: Ca l’Aragall  ORGANITZADORS: pagesos vicentins i Ajuntament

20 h E xposició “Vicenç André Miró” . Es pot visitar el 18 de gener, de 10 a 21 h, i el 19 de gener, de 10 a 20 h.  LLOC: Forn Romà (Biblioteca Municipal Les Voltes)  ORGANITZADORS: Ajuntament

20 h Exposició “Mostra la teva Mostra: aquest any, 30!”  HORARI: dissabte 18 de gener, de 10 a 21 h, i diumenge 19 de gener, de 10 a 20 h  LLOC: Sala Fundadors de l’Ateneu Familiar  ORGANITZADOR: Ajuntament

20 h 8a edició d’Emmaqueta’t, concurs de maquetes de grups locals  LLOC: El Centre  ORGANITZADORS: Aula de Música Moderna de l’Escola de Música Sant Vicenç, Centre Catòlic i Ajuntament

21 h Tabalada i concentració de la Colla de Diables Àngels Diabòlics i del mamut Venux a la plaça de la Vila, perquè els més petits puguin acostar-s’hi sense por.  Lloc: plaça de la Vila  ORGANITZADOR: Ajuntament

21.30 h Correfoc a càrrec de la Colla de Diables Àngels Diabòlics i del mamut Venux. Hi participaran la colla convidada Diables i diablesses de la República Independent de Sarrià, i dues bèsties convidades.  Sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Dr. Robert i arribada a la plaça de Narcís Lunes.  S’aconsella consultar les normes de seguretat del correfoc.  ORGANITZADOR: Ajuntament

22 h Presentació del nou disc Bona Festa Major – Sant Vicenç dels Horts a càrrec de Son de l’Havana . Amb cançons d’anada i tornada d’Alberto Cortez, Joaquín Sabina, Serrat i Casanovas, entre d’altres. Entrada gratuïta  LLOC: Societat La Vicentina  ORGANITZADORS: Escola de Música Sant Vicenç, Societat La Vicentina i Ajuntament

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here