La localitat baixllobregatina proposa un seguit d’activitats durant aquests dies, com el cercavila, el correfoc, o la ballada de sardanes. Diumenge es celebrarà  una diada castellera davant de l’església, que protagonitzaran com no podia ser d’una altra manera, Els Encantats de Begues. Aquí teniu el programa de festes, gaudiu-ne!

Dissabte 18 de gener 

11.30 h Sardanes amb la Cobla Marinada al passeig de l’Església. Organitza Grup Sardanista de Begues.

12.00 h Bitlles catalanes a la plaça Camilo Riu. Organitzen Amics francocatalans.hublot big bang replica

18.00 h Concert Ad Libitum a l’Escorxador. Organitza Cor Ad Libitum.

20.00 h Correfoc infantil i Timbalers de Begues pels carrers del poble. Concentració a l’av. Torres Vilaró, davant de l’Ajuntament. Organitza Cuca Fera de Begues i Timbalers de Begues.

22.30 Nit de ball amb el grup Tico Tico al Club de Begues. Organitza Begues & Ball.

A la una de la matinada Discomòbil a la sala annexa.

Diumenge 19 de gener

9.00 h I Marxa de BTT dels 5 Pics de Begues. Organitza el Club Ciclista de Begues.

12.00 h Cercavila popular. Punt de trobada a la plaça de l’Ajuntament. Plantada dels Gegants i capgrossos de Begues a l’església amb l’acompanyament dels grallers de Begues i els timbalers de la colla. Actuació de la colla dels Castellers de Begues Els Encantats i dels castellers de Castelldefels. Organitzen Geganters, capgrossos, grallers de Begues i castellers Els Encantats. Inauguració de la plaça castellera de Begues.

19.00 h Tarda de monòlegs a càrrec dels alumnes del Taller de guionistes amb Antonio Llorente, Jordi Montaner, Adriano, Floyd, Cristina López i Marc Rodríguez. Presentat per Jordi Ros al bar Ongi torri (zona esportiva). Organitza Regidoria de Joventut.

Dilluns 20 de gener

11.00 h Missa i benedicció del pa a l’església Sant Cristòfor.

19.30 h Sardinada popular. A continuació havaneres amb Son de La Havana i rom a les instal·lacions esportives. Organitza Club de Futbol i Ajuntament de Begues.

La sardinada constarà de: sardines, pa, tomàquet, allioli i per postres coca i rom. La beguda no estarà inclosa.
hublot replica watches www.swisswatchseries.com

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here