La Federació de Construcció i Fusta de CCOO de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Ciments Molins Industrial denuncia una actitud de repressió sindical cap als delegats del sindicat com a conseqüència de l’exercici democràtic de defensar una posició en la negociació col·lectiva en l’empresa

La representació de CCOO manté una posició contrària a la signatura del conveni col·lectiu que significa una modificació substancial de les condicions de treball i una desregulació dels drets conquerits pels treballadors de Ciments Molins. Segons el sindicat, la posició reivindicativa i de defensa dels drets dels treballadors/es dels seus delegats ha comportat que l’empresa emprengui mesures que vulneren drets de llibertat sindical i fonamentals.

Segons explica CCOO en un comunicat, les successives reformes laborals que desregulen i degraden els drets col·lectius estan facilitant a empreses com a Ciments Molins la devaluació de les condicions de treball i salarials i establir un estat d’arbitrarietat i repressió indigne d’un estat de dret. “No hi ha democràcia sense drets, sense ocupació, sense salari digne, sense cohesió social, sense la llibertat de defensar-los sense por a la repressió”.

És per això que la Federació de Construcció i Fusta de CCOO de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Ciments Molins Industrial, si no es paralitzen aquestes actituds per part de la Direcció de l’empresa, anuncia que emprendrà les accions que consideri oportunes en defensa dels seus delegats i la seva capacitat democràtica de defensar els interessos dels treballadors/es.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here