Com és tradició, a l’entorn del 20 de gener, dia de Sant Sebastià, copatró de la ciutat, Viladecans celebra la Festa Major d’Hivern. La cita estrena enguany una trobada castellera i consolida l’acte de benvinguda civil als nadons i la Nit del Mamut, dos esdeveniments ben populars. La Biblioteca Municipal, que celebra el seu 15è aniversari, i Atrium Viladecans, que programa diferents actuacions musicals, també se sumen a la festa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major d’Hivern agafa el relleu a les dates nadalenques per allargar l’esperit festiu en la vida de la ciutat. La cita compta amb activitats populars impulsades per entitats locals i amb un variat programa musical a Atrium Viladecans, que ens porta des de la rumba-pop d’El Arrebato al rock indie de Standstill, passant pels clàssics folk del grup espanyol El Consorcio.A la Festa d’Hivern hi haurà activitats per a tots els gustos i totes les edats. Des de fa tres anys, el Mamut de Viladecans és un dels gran protagonistes de la festa, amb la celebració d’una cercavila de torxes que l’acompanya pel Barri Antic. Després es farà unespectacle audiovisual sobre la façana de l’Ajuntament que posarà l’edifici en ‘moviment’, com ja va succeir l’any passat.

L’Ajuntament també torna a organitzar, per segon any, l’acte de benvinguda civil als nadons a la comunitat, diumenge 19 de gener a les 11.30 del matí. Es plantaran 12 arbres del gènere Jacarandá al parc de Can Xic, un per a cada mes de l’any, per part de les famílies dels nadons nascuts en cada mes del 2013, perquè arbres i infants creixin al mateix temps.

La Biblioteca Municipal, que es va inaugurar per la Festa Major d’Hivern de l’any 1999, també està de celebració pel seu quinzè aniversari i se suma a la Festa Major d’Hivern d’enguany amb activitats per a grans i petits. La principal proposta és la visita del conegut escriptor Sergi Pàmies, dins de l’activitat del Club de Lectura del 23 de gener. També hi ha propostes per als més petits de la família: dos contacontes i la presentació d’un llibre infantil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here