Del total de 37 empreses i serveis del Baix Llobregat que han obtingut o renovat el distintiu de compromís per a la qualitat turística, del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), set són de Castelldefels. Aquesta ciutat junt amb el Prat de Llobregat (11), són les localitats en les quals s’han distingit més empreses d’aquestes característiques

El llistat de 37 distincions comarcals és fruit de la proposta de la Taula de Qualitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ratificada oficialment pel Comité Interdestinos de la Secretaría General de Turismo i el Instituto para la Calidad Turística Española.

El desembre passat, segons informa el Consorci, va finalitzar el cicle d’implantació del 2013. De les 37 empreses distingides, 31 empreses renoven el distintiu, i 6 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Entre les noves hi ha el Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, així com el Museu de Sant Boi, les Caves Montau de Sadurní de Begues, Catalunya en Miniatura i el Bosc Animat de Torrelles, i FotoPir Vídeo de Gavà.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va iniciar l’any 2007 aquesta aposta per la qualitat a la comarca, mitjançant el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, també conegut com a SICTED, en col·laboració amb els ajuntaments. El SICTED, segons el Consorci, “fomenta la coordinació del sector públic i privat, i impulsa la bona imatge del nostre territori”.

A la província de Barcelona en total han estat distingides 420 empreses i serveis de tretze destinacions (entre les quals el Baix Llobregat), i a Espanya un total de 4.100 empreses distingides de 176 destinacions.

Convocatòria per a empreses que vulguin el distintiu SICTED

El Consorci de Turisme obre aquest mes de gener la convocatòria a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, amb la fi de “poder incorporar noves empreses a aquest distintiu i treballar conjuntament, tot reforçant el teixit empresarial i considerant que l’aposta per la qualitat és un important pas cap al desenvolupament turístic de la comarca”.

El període d’implantació per a les empreses que participin es desenvoluparà des de febrer fins a novembre de 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here