Sant Esteve acollirà durant els mesos de gener i febrer, un programa de formació que reunirà els equips bàsics de Serveis Socials de diversos municipis de la zona nord del Baix Llobregat: Collbató, Olesa, Abrera, Castellví de Rosanes i Sant Esteve. En total, hi participaran una vintena de professionals d’aquest àmbit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a formació, que va començar ahir, és un recurs ofert per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb l’ajuntament organitzador. El programa formatiu incidirà en aspectes de funcionament i d’organització dels Serveis Socials Municipals.

L’objectiu d’aquestes sessions és analitzar el treball dels professionals dels Serveis Socials Bàsics, les funcions i responsabilitats, així com les eines i els recursos amb què compta, tenint en compte l’actual context social i econòmic.

Precisament, aquest context ha provocat canvis en el sistema públic de prestacions, en la visió de treball dels professionals i en l’organització del seu treball, com també en el tipus de demandes que arriben per part dels ciutadans i usuaris de Serveis Socials. El curs s’imparteix al Casal de la Gent Gran durant quatre sessions, en horari de matí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here