La pilot de Corbera va confessar haver “plorat com el primer any” després d’haver conquerit un nou triomf en la categoria femenina del Dakar 2014, a més d’admetre que aquest any està “més contenta pel patiment i els bons resultats” després d’acabar per quarta vegada consecutiva el Dakar

MADRID, 18 (EUROPA PRESS)

“És increïble acabar quatre Dakar consecutivament i més aquest últim, perquè ha estat el més dur de tots i crec que ho he fet millor que mai. Estic molt contenta. No he pogut evitar tornar a plorar com quan vaig acabar la primera vegada, encara que aquesta vegada crec que estic més satisfeta i orgullosa per tot el patiment, però també per lo regular que he estat i pels bons resultats”, va declarar.

Després de l’última etapa del Dakar, Laia Sanz ha acabat setzena, tancant així el seu millor resultat en aquesta competició i supera l’objectiu que s’havia marcat abans de començar el ral·li: acabar entre els 25-30 primers.

La pilot baixllobregatina ha assegurat que “no s’ho podia creure” ja que “mai hagués imaginat estar entre els deu primers”. “El millor és que, independentment dels resultats, crec que he pilotat amb molt cap, però amb un ritme ràpid que m’ha permès lluitar amb gent que abans ni olorava”, va indicar.

Sobre els moments més crítics viscuts en aquest Dakar, Laia Sanz va manifestar que “va ser una llàstima” no haver pogut retallar una mica més de temps. “Venia molt cansada per la calor i estava molt preocupada per si tornava a encendre’s la moto i vaig deixar una mica de banda la navegació així que en un punt concret vaig seguir a un pilot molt experimentat que tenia davant. Ell es va equivocar, i jo també. Va ser l’únic dia que no vaig fer cas al meu instint i va ser un error no fer-ho, encara que a toro passat tot es veu més fàcil”, va lamentar.

Per finalitzar, la pilot espanyola ha elogiat a la seva moto destacant que “sempre ha anat d’allò més bé”. “És la millor que he tingut mai i estic súper contenta amb el canvi a millor que he fet, però en el Dakar el rar és que no succeeixi alguna cosa i aquest dia em va tocar a mi. L’important és que es va poder solucionar. La veritat és que no puc estar més satisfeta amb la Honda”, va concloure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here