El taller es durà a terme el dia 25 de gener de 10 a 13 hores a l’Hotel d’Entitats d’Abrera (Pça. Escoles Velles, s/n)

La Plataforma per la Tolerància d’Abrera, grup de ciutadans i ciutadanes d’Abrera creat al 2013 amb els objectius de combatre tota mostra de discriminació i exclusió i treballar per assolir una societat que entengui la pluralitat del poble com una forma d’enriquiment, inicia el 2014 programant un taller de formació sota el nom de: “Eines ciutadanes per lluitar contra el racisme”.

Aquesta activitat, organitzada conjuntament amb SOS Racisme, i dirigida a membres d’associacions, voluntariat i ciutadans a ciutadanes a títol individual, s’estructura en tres apartats: a) Evolució històrica del Racisme ; b) Context actual: les diferents cares del Racisme i c) Què és el Servei d’Atenció i Denúncies per a Víctimes de Racisme i Xenofòbia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here