Entre els tres atletes van fer una distància total de 449’4 km, superant en 11,7 km la marca assolida per la Forest School de Londres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a iniciativa es va celebrar en el marc de la 30a Mostra de Sant Vicenç dels Horts i ha servit per recaptar gairebé una tona de menjar per al Banc d’Aliments del poble.

El vicentí Toni Vázquez i els seus companys de l’equip Ultrafondo Cantabria, el càntabre José Antonio Soto i el basc Xabier Salillas, van batre diumenge a la tarda el rècord Guinness per equips de 24 hores corrent sobre cinta. Entre els tres atletes van realitzar una distància total de 449,4, superant en 11,7 km l’equip que fins ara ostentava aquest rècord, format per dotze membres de la Forest School de Londres, el 4 de juliol de 2012.

Des del dissabte 18 de gener a les 19 h, l’equip d’ultrafondistes va estar corrent a la carpa institucional de La Mostra, on també s’hi van recollir 961 kg de menjar per al Banc d’Aliments de Sant Vicenç dels Horts i 611,80 euros en efectiu que serviran per comprar més aliments. A més, sota el lema “Sóc Voluntari Habitual”, una cinquantena de persones s’han inscrit per col•laborar com a voluntaris en diferents projectes i causes.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, va destacar “l’exemple d’esforç, il•lusió i solidaritat que ha suposat aquests esdeveniment per al nostre poble”. “El que han fet aquests corredors, i la implicació del poble en la causa solidària de recollir aliments, és el millor dels premis que podem tenir”, va afegir l’alcalde, que també va destacar l’alta participació en una edició històrica de La Mostra, malgrat la pluja del cap de setmana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here