Avui dimecres 22 de gener, a les 18h, tindrà lloc, al Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló, la presentació dels resultats del programa “Més a prop” sobre la situació de les persones majors de 80 anys a partir d’entrevistes realitzades a persones del municipi

L’acte comptarà amb l’assistència del diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Josep Oliva, juntament amb l’alcalde  de la població, Gerard Segú

El programa “Més a prop”, impulsat per la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments de la demarcació, és un projecte preventiu que consisteix en visitar les persones més grans de 80 anys empadronades al municipi per detectar les seves necessitats, prevenir situacions de risc, de vulnerabilitat o d’aïllament social, i informar-les de l’oferta de prestacions, serveis i entitats socials de la població.

Al llarg de les cinc edicions del programa “Més a prop”, al conjunt de la demarcació de Barcelona, hi han participat més de 150 ajuntaments i s’han arribat a fer més de 22.000 entrevistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here