El consistori lamenta que SITA Ibérica no hagi informat en cap moment de la seva decisió de presentar-se al concurs de l’OPAQ

L’Ajuntament de Martorell va fer públic ahir, un comunicat sobre la preselecció de l’empresa SITA Ibérica, amb seu a Martorell, com a una de les 14 empreses escollides per l’Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques (OPAQ) per a destruir l’arsenal químic de Síria. En el comunicat, l’Ajuntament de Martorell es mostra “totalment en contra de que les substàncies químiques sirianes siguin traslladades al municipi”

En el comunicat s’explica que “des de l’Ajuntament volem deixar constància que ens oposarem amb tota la contundència i amb tots els recursos de què disposem per impedir que qualssevol residus o productes químics provinents de l’arsenal de Síria siguin tractats o destruïts al municipi de Martorell”

A més, es diu que “l’empresa SITA Ibérica, filial del grup francès Suez, no va informar en cap moment de la seva decisió de presentar-se al concurs obert per l’OPAQ de convocatòria de propostes per al transport, tractament i disposició de residus perillosos i no perillosos orgànics i productes químics inorgànics, efluents i materials relacionats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here