Hi participen companyies catalanes de teatre amateur i s’allargarà fins a finals d’abril

El Concurs de Teatre Vila d’Abrera torna a aixecar el teló aquest mes de gener amb la 19a edició que porta a escena un total de 8 obres de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur. La mostra, organitzada per l’Ajuntament d’Abrera, s’allargarà fins al 27 d’abril amb representacions cada diumenge a les 6 de la tarda a la Sala Municipal.

Enguany, el certamen compta amb la participació l’Escola de Teatre d’Abrera, que faran una adaptació lliure de l’obra En un gimnàs; i el Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei, que representarà Ménagè à Trois d’Ermenegild Siñol.

La primera representació se celebrarà aquest diumenge 26 de gener, amb la companyia La K-mama de Calafell, que porta a escena l’obra de Josep Mèlich, RIP. Al febrer es posaran en escena les obres Tots eren fills meus, d’Arthur Miller, a càrrec del Grup Escènic Navàs; Variacions Enigmàtiques, d’Éric-Emmanuel Schmitt, del Grup de Teatre El Centre de Llorenç del Penedès; i Detectius del més enllà, una obra d’Alejandro Brossard interpretada per el Grup de Teatre Naltrus de Santa Coloma de
Queralt.

El mes de març serà el torn del Centre Moral Instructiu de Gràcia de Barcelona, que intepretarà l’obra de Richard Nelson, Madame Melville. El Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei representarà la representarà Ménagè à Trois d’Ermenegild Siñol; i tancarà el concurs el 6 d abril,  l’Escola de Teatre d’Abrera, amb una adaptació lliure de l’obra En un gimnàs.

L’obra de clausura i l’entrega de premis es faran el 27 d’abril de la mà del Grup Artístic Illets d’Abrera.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here