La cantant India Martínez, els actors Lluís Homar i Eduard Fernández, la companyia T de Teatre, els músics Andrea Motis, Joan Chamorro & Josep Traver, entre els grans artistes que actuaran a Sant Joan Despí durant els propers mesos

El Teatre Mercè Rodoreda aixeca el teló avui, 24 de gener, amb el muntatge Suite Flamenca del bailaor i coreògraf Rafael Amargo & Flamencos Catalanes. L’espectacle està inclòs al V Cicle de Catalunya de Arte Flamenco. Ballarí i coreògraf eclèctic, Amargo  es reuneix en aquesta ocasió amb músics i joves ballarins flamencs en un gran espectacle que destaca per la seva força i elegància. Inspirat en el més pur flamenc dels seus mestres, Amargo ha assimilat en els seus espectacles altres tendències coreogràfiques com la dansa contemporània.

Teatre per a tohom

Amargo només serà el tret de sortida d’una temporada que portarà a Sant Joan Despí grans figures del teatre i la música. L’actor Pau Durà dirigeix la seva primera obra, Un aire de família, (7 de febrer) produïda pel Teatre Romea. La comèdia continuarà amb T de Teatre i Dones com jo (4 d’abril) on Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca donen vida a quatre dones que s’enfronten al repte d’envellir. Més íntima serà la reaparició de Lluís Homar als escenaris catalans després de sis anys amb Adreça desconeguda, que dirigeix i interpreta al costat d’un altre gran, Eduard Fernández. Els espectacles de teatre es tancaràn amb un show per a tots els públics,  La gran ilusión del mag Antonio Díaz (9 de maig). La camisa de l’home feliç, de Zum Zum Teatre; Somnis de sorra, de Ytuquepintas, Bambi, una vida al bosc, de Replà Produccions, i l’espectacle de dansa adreçat al públic infantil Luminis, de la companyia Cridans, completaran l’agenda teatral del Mercè Rodoreda.

La temporada donarà un espai a la música amb dues veus joves que estan triomfant arreu: India Martínez (21 de febrer) i Andrea Motis (11 d’abril). La primera presentarà el seu darrer treball Camino de la buena suerte, mentre que Andrea Motis actuarà amb Joan Chamorro, al contrabaix, i Josep Traver, a la guitarra. Fins i tot l’òpera tindrà un espai amb Tosca, a càrrec de l’Òpera Jove de Catalunya ((18 de maig).

A més, El Bulevard s’ha consolidat com a espai d’espectacles de petit format. Hi actuaran Dani Pérez, guanyador del certamen del Club de la Comèdia (31 de gener); Pancho Varona i Antonio García de Diego, els alter ego de Joaquín Sabina, que ens presentaran La Noche Sabinera, una ocasió única de palpar l’univers del cantautor d’Úbeda (14 de febrer); La Vella Dixieland (21 de març) que farà un concert-sopar; Txabi Franqueses (28 de març) cara habitual de programes com El Club de la Comèdia, Alguien tenía que decirlo, Caiga quien Caiga o Malas Compañías, i El Último Tributo un homenatge a Manolo García i Quimi Portet (16 de maig).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here