El sindicat CCOO del Baix Llobregat ha posat en marxa quatre punts d’informació per assessorar persones en situació d’atur sobre diferents temes com la recerca de treball, les prestacions o les ajudes existents

(EUROPA PRESS) – El servei InfoAtur funciona als locals de CCOO de Cornellà de Llobregat, Martorell, El Prat de Llobregat i Gavà, i està a disposició de persones a l’atur, tant si són afiliades al sindicat com si no.

Aquests punts pretenen acompanyar els treballadors a la recerca d’alternatives laborals i formatives com també informar-los sobre les prestacions, subsidis i ajudes existents per a persones a l’atur.

A més, els usuaris tenen a la seva disposició espais amb connexió a Internet per consultar ofertes de treball o cursos i per elaborar currículums.

La secretària d’Ocupació de CCOO del Baix Llobregat, Saida Ehliluch, ha explicat que “les retallades estan afectant els serveis públics d’ocupació, per la qual cosa, com a sindicat, CCOO vol donar orientació i acompanyament a les persones a l’atur, que moltes vegades no saben on dirigir-se”.

1 COMENTARI

  1. Me dirijo a ustedes con el fin de poder informarme del mundo laboral ya que estoy en paro,y mi edad es 50años y dadas las circunstancias, me cuesta encontrar trabajo,y me gustaria tener asesoramiento laboral o bien entrar en algún grupo de mi misma edad para compartir cualquier información que me ayudara. GRACIAS,

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here