Meles Must, una beguetana especialitzada en el disseny de blondes i brodats dels grans dissenyadors de la moda de l’alta costura, ha estat convidada a participar a la fira d’alta costura 080 Barcelona Fashion que se celebrarà al Born Centre Cultural entre avui 27 i el 31 de gener

És una de les poques dissenyadores que col·laboren a nivell internacional amb les marques més prestigioses del món com: Valentino, Dolce Gabbana o La Perla.

El disseny d’aquest tipus de blonda mecànica de tipus leavers no s’ensenya a les escoles catalanes ni de la resta de l’estat. És un disseny minuciós i perfeccionista que requereix un gran coneixement tècnic de la màquina leavers i un alt domini del dibuix creatiu.

És per això que el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, que organitza la fira, no ha deixat passar l’oportunitat i ha convidat MelesMust a participar a la 080 Barcelona Fashion dins del projecte Timeless, mostrant la personalitat i la qualitat de la dissenyadora beguetana que ofereix al sector de la moda internacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here