L’acord ha de permetre posar en contacte inversors potencials amb projectes o emprenedors de la comarca que busquen finançament i suport

L’Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal•lúrgica de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL) i BCN Business Angels van signar ahir al matí un conveni de col·laboració que segons informen “permetrà als empresaris que vulguin diversificar el seu negoci comptar amb una xarxa professional que els pot assessorar i ajudar a escollir projectes empresarials o empreses amb futur per poder invertir”.

A la vegada, l’acord suposa per les empreses associades a AEBALL / UPMBALL l’accés a una nova via de finançament i suport, com són els business angels, que aporten capital a l’hora que s’impliquen a les empreses participant al seu accionariat i aportant el seu coneixement i experiència.

El conveni es va signar ahir al matí a la seu d’AEBALL / UPMBALL per la directora general de la patronal, Maria Rosa Fiol, i el Conseller delegat de BCN Business Angels, Antonio Sala Martí.

Tot i que normalment els inversors de proximitat treballen únicament amb start-ups, BCN Business Angels ha creat un fòrum d’inversió per recolzar a empreses familiars i altres empreses existents que requereixen de suport financer per seguir endavant amb els seus projectes: Family Angels. El programa compta amb un consell assessor, format per experts independents d’alt nivell i prestigi, que ofereix a les empreses suport estable i de llarga durada i va més enllà d’aconseguir una inversió inicial, entrant en el capital de les empreses oferint els seus serveis, experiència, metodologia i col·laboració per solucionar aquelles situacions que poden comprometre la viabilitat i el desenvolupament futur de les empreses.

AEBALL i UPMBALL són impulsores de la campanya “Salvem les Empreses”, i signen aquest conveni conscients de les dificultats que pateixen les pimes, que requereixen facilitats i suport. La campanya “Salvem les Empreses” ja compta amb més de 75.000 adhesions.

BCN Business Angels és un grup privat i independent d’inversors i Family Office, especialitzat en la inversió en petites i mitjanes empreses per a potenciar el seu creixement. És una iniciativa de professionals i empresaris d’èxit de diferents sectors econòmics que aporten la seva experiència, coneixements i àmplia capacitat relacional en els estaments socials i econòmics i que inverteixen en diferents projectes amb l’ànim d’obtenir beneficis conjuntament amb els promotors del projecte.

AEBALL / UPMBALL agrupen més de 3.000 empreses associades, que generen més de 48.000 llocs de treball i estan ubicades a l’Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here