El 95 % de la plantilla dels estudis ubicats a Sant Joan Despí, va seguir la vaga a TV3, mostrant clarament la resposta dels treballadors i treballadores a la nova proposta de retallada de sous i a l’amenaça de pèrdua de vigència del Conveni Col·lectiu actual

No hi va haver acord de serveis mínims pel desenvolupament de la vaga. El Telenotícies Comarques i Migdia no es van emetre, i els butlletins del 324 es van emetre amb la reducció de temps que indicava l’ordre dels serveis mínims que va fer el Departament de Treball (Empresa i Ocupació).
Ahir a les 10 del matí la vaga va començar amb una Assemblea a la que es van afegir els treballadors i treballadores de TV3 als Estudis d’IMAGINA d’Esplugues i els seus companys en vaga de Catalunya Ràdio que  van arribar en TRAM a Sant Joan Despí. També van participar en l’Assemblea els companys en VAGA del servei d’informació i taquilles de Cosmocaixa que van explicar la seva lluita i les accions de la seva campanya  pel manteniment dels llocs de treball.
Durant l’Assemblea es va debatre àmpliament sobre la continuïtat de la mobilització per fer front a les propostes de retallades de salari que fa la direcció. Els propers dies estan convocades vaga de 24 hores dijous 30 i vaga indefinida a partir del dia 1 de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here