La plantilla s’incorporarà de forma progressiva durant el mes de febrer per cobrir l’ampliació dels torns de producció dels models León i Ibiza a partir del març

Martorell (ACN).- Seat contractarà durant aquest febrer 450 treballadors temporals per cobrir una punta de producció a la planta de Martorell. Segons han confirmat fonts de la companyia a l’ACN, la incorporació del nou personal serà “immediata” -a partir de la propera setmana- i “progressiva” durant el mes de febrer per cobrir l’augment de la demanda de cotxes que es preveu, concretament dels models León i Ibiza.

Aquest increment de la demanda ha obligat a la direcció de l’automobilística a decidir incorporar, a partir del març, un tercer torn de producció, el nocturn, de la línia 2 on es produeix el Seat León, alhora que s’està planificant també l’obertura d’altres torns extraordinàris en cap de setmana del Ibiza.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here