El grup de les empreses Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL tanquen l’exercici amb un creixement del 1’1%, la primera remuntada des d’agost de 2012

35.725.947 de viatgers en les línies de bus del Baix Llobregat i Hospitalet, un rècord històric que adquireix més rellevància tenint en compte els últims mesos de pèrdua constant de viatgers, on s’havia arribat fins i tot a registrar un descens del 2,2% en el mes de març. Ens hem de traslladar al mes d’agost de 2012 per recuperar l’últim registre de creixement de viatgers en el grup Baixbus, fet que, ara amb les noves dades, sembla iniciar un canvi de tendència a l’alça en l’ús de l’autobús a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Desagregat per empreses del grup, Oliveras, SL i Rosanbus, SL també han batut rècord de viatgers amb 8.601.742 milions i 11.058.564 respectivament, amb increments d’un 0,7% i d’un 3,7% cadascuna. Per la seva banda, Mohn, SL ha sumat un total de 16.605.641 viatgers i ha tancat l’any amb una petita disminució del 0,4%.

L’augment de viatgers s’ha registrat en la gran majoria de les línies de bus que opera Baixbus: 45 tutelades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, incluídas 6 de la xarxa de Nitbus, i una, la que connecta amb Begues i Olesa de Bonesvalls, competència de la Generalitat de Catalunya.

En Mohn destaca especialment l’increment de la línia L97 (Castelldefels-av. Diagonal de Barcelona), amb una pujada del 3,2%, i el de la línia L99 (Castelldefels-Aeroport), amb un augment del 3,3%.

De Rosanbus, és rellevant la línia L12 (Cornellà-av. Diagonal), que experimenta una pujada important, amb un 5,4%, així com tambien ho fan les línies urbanes de lHospitalet i la urbana del Prat que connecta amb l’aeroport.

D’Oliveras, SL, la línia L52 (Sant Feliu-Ciutat de la Justícia d’Hospitalet) creix un 3,4%, i la línia L79 (Sant Boi-av. Diagonal), que s’incrementa un 21%.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here