La gran gala de l’esport servirà per acomiadar un 2013 on Castelldefels ha estat Ciutat Europea de l’Esport i Ciutat del Bàsquet Català, i per presentar els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals serem seu dels esports de rem i piragüisme al Canal Olímpic

El Teatre Plaza acollirà el proper divendres 31 de gener la gran gala que vol retre un homenatge a tots aquells que han permès que la nostra ciutat hagi acabat amb una nota d’excel·lent un any en què tenia grans reptes esportius per davant. Estructurada en tres parts, la gala vol celebrar el protagonisme que la nostra ciutat està assolint els últims anys en el camp de l’esport, i mirar cap al futur.

En la primera part de la gala, Castelldefels acomiadarà la seva condició de Ciutat del Bàsquet Català. Un any que se ha celebrat amb nombroses iniciatives desenvolupades sempre a voltant de l’esport de la cistella. El testimoni serà recollit per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

La segona part, consistirà en la celebració d’un altre comiat. Castelldefels deixarà de ser Ciutat Europea de l’Esport, un nomenament que li ha donat renom internacional l’any 2013 en un any que ha sigut commemorat amb centenars d’activitats seguides per milers d’esportistes.

La tercera part de la gala mirarà cap al futur: serà la presentació dels XVIII Jocs Mediterranis 2017 que se celebraran a Tarragona, en què Castelldefels serà seu dels esports de rem i piragüisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here