La multisala més gran de Catalunya oferirà cada dimarts tota la seva programació en versió original subtitulada

Cornellà de Llobregat (ACN).- Els cinemes Full HD del centre comercial Splau de Cornellà oferiran des d’aquest febrer i durant tots els dimarts no festius de l’any tota la programació en versió original subtitulada.

Així ho ha anunciat en un comunicat l’empresa que gestiona la multisala que, amb 28 sales, és la més important de Catalunya, i la segona a l’Estat, en afluència de públic.

Així, i malgrat ser conscients que és una proposta per a un “públic minoritari”, totes les sales dels cinemes oferiran un cop per setmana totes les pel·lícules en V.O. a excepció dels cinc títols de més èxit de la cartellera que mantindran dues versions, l’original i la subtitulada, amb l’objectiu de “no deixar sense cap opció als clients habituals”,

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here