Turisme de la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, participà en la 163a edició de la Fira de la Candelera, que se celebrarà a Molins de Rei des d’avui fins al 2 de febrer, per presentar-hi l’oferta turística de les comarques de Barcelona sota la marca  “Barcelona és molt més“. El diputat de Comerç, Jordi Subirana, assistirà a la inauguració, que tindrà lloc a les 19h

Aquesta fira anual i multisectorial, amb més de 800 expositors, té una previsió de mig milió de visitants i més de 60 activitats socioculturals. En els seus orígens, l’any 1852, era una mostra agrícola i de bestiar, àmbits que s’han mantingut al llarg dels anys però incorporant-hi nous sectors de l’economia i adaptant-se a les noves demandes i necessitats dels visitants.

El 2002 va ser declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i està formada per diferents sectors, des de l’agricultura a l’automoció, passant pel comerç, la indústria, els brocanters, el col·leccionisme, l’alimentació, els vins, les arts, l’ecologia i les noves tecnologies.

Per totes aquestes raons, Turisme de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, han decidit utilitzar l’aparador que suposa aquesta prestigiosa fira, per donar a conèixer les ofertes turístiques de la comarca.

Barcelona és molt més

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d’un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.

En aquesta web trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya. En concret, a l’enllaç trobareu la part que fa referència al Baix Llobregat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here