Les afectades són una dona de 53 anys i la seva filla de 19, que van ser traslladades a l’hospital

Sant Boi de Llobregat (ACN).- Dues intoxicades lleus i diversos evacuats és el balanç de l’incendi d’un pis a Sant Boi de Llobregat. Segons han informat els Bombers, l’avís del foc es va rebre a les 22.23 hores d’aquest dilluns a la nit en un immoble situat al número 27 del carrer Joaquim Auger.

Les flames cremaven el pis superior de l’immoble, una finca amb tres plantes amb un pis per planta. Les dues persones que hi havia a l’interior de l’habitatge cremat, una dona de 53 anys i la seva filla de 19, van patir una intoxicació lleu per fum i van ser traslladades a l’hospital.

Els veïns de la resta de la finca van ser evacuats ja que els subministraments van quedar malmesos i han hagut de passar la nit a casa de familiars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here