L’equip de govern municipal posa una nota excel·lent a la Fira de la Candelera que acaba de concloure. Els nivells rècords de contractacions d’stands, d’assistència de visitants, de vendes dels expositors i de satisfacció general del públic permet que es pugui valorar com “una de les millors Fires de la Història”

Les primeres valoracions de l’equip de govern sobre la 163ª Fira de la Candelera són molt i molt positives. S’ha batut el rècord de contractació d’stands per part d’expositors, i aquests han estat recompensats amb uns molt grans nivells de vendes per part de la gran quantitat de gent que ha inundat els carrers de Molins de Rei. Uns visitants que han pogut gaudir de la Fira amb comoditat i sense que s’hagi de remarcar cap incidència.

Per tot plegat l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, considera que la Fira de la Candelera 2014 “ha estat una de les millors fires de la Història” i ha explicat que “la gent del municipi que ha viscut més Fires ens assegurava que no recordaven un diumenge com el d’aquest any”. L’alcalde assegura que els motius de l’èxit indiscutible cal buscar-los “en el dispositiu que ha funcionat perfectament, en les millores que havíem previst i que han estat ben acollides, i en la participació que ha estat màxima per part de tots els col·lectius implicats en l’organització de quelcom tan gran com és la Fira de la Candelera”. Casals s’ha mostrat “molt optimista amb el futur de la Fira, ja que tothom que ve vol repetir i tant les sol·licituds d’stands com l’afluència de públic no para de créixer”. L’alcalde de Molins de Rei també ha volgut agrair especialment les tasques de “tot el personal al càrrec del dispositiu de muntatge i desmuntatge que amb la seva bona feina permet minimitzar les molèsties i els inconvenients que la Fira pot comportar en la vida diària del municipi”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha coincidit en què l’afluència de divendres i diumenge va ser “excel·lent” i ha aprofitat per apuntar que “un cop consolidat el canvi d’obertura de la Fira al divendres a les 15h, ens hauríem de plantejar la possibilitat d’avançar encara més l’obertura d’alguns sectors determinats perquè la gent de Molins de Rei pugui gaudir-la encara més i sense les aglomeracions del cap de setmana”. Paz ha volgut recordar també que aquesta ha estat “la darrera Candelera amb el Pati del Palau dels Requesens com el coneixem, ja que ben aviat començaran les obres i caldrà repensar aquest espai”.

El Comitè Executiu de la Fira es reunirà les properes setmanes per fer un balanç més exhaustiu i detallat de la 163ª Fira de la Candelera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here