Assemblea de Joves de Cornellà (AJK) impulsa una campanya per a exigir espais on poder estudiar

Concretament, demanden una ampliació dels horaris de les tres biblioteques municipals i de les aules d’estudi existents, així com la creació de noves aules d’estudi als barris on actualment no n’hi ha, per a poder conciliar els esmentats horaris amb la vida personal, estudiantil i laboral del jovent cornellanenc.

Davant els arguments de l’Ajuntament que apel·len a un restrictiu pressupost imposat per la dura situació socioeconòmica actual, Joves de Cornellà (AJK) defensen que “només és una qüestió de voluntat política –i encara més en un municipi que es vanta de tenir superàvit i de ser el segon menys endeutat de l’Estat–, i que els pressupostos, en tot cas, vénen condicionats pel sistema capitalista més enllà de la conjuntura actual”.

Amb aquest context, Joves de Cornellà (AJK) assegura que es tancaran  a la Biblioteca Central de la ciutat baixllobregatina fins que l’Ajuntament de Cornellà “s’assegui a parlar-ne i es comprometi a assumir aquestes reivindicacions”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here