El Bàsquet Prat derrota el Fuenlabrada a Madrid per 79 a 83 i es proclama campió de la Copa Adecco Plata. Per la seva banda, el Bàsquet Club Martorell derrota el Grup Barna i és més líder de Copa Catalunya

El Prat

El Club Bàsquet Prat ha fet història aquest diumenge en proclamar-se, per primera vegada, campió de la Copa Adecco Plata en de derrotar (79-83 ) el Fuenlabrada al Pavelló Fernando Martín de Madrid.

El partit que ha tingut de tot: domini total dels pratencs a la primera part, marxant al descans amb 20 punts d’avantatge, polèmica amb dues tècniques, expulsió de l’entrenador rival i remuntada del Fuenlabrada, que ha arribat a posar-se per davant en el marcador a falta d’un minut pel final.

Amb un ambient hostil, el Prat, amb un gran Àlex Ros, s’ha sobreposat a totes les adversitats i ha aixecat, per primera vegada, la Copa.

El CB Prat, gràcies a aquest títol, té garantit el factor pista a favor durant tota la sèrie de playoffs. Aquest és títol històric que de ben segur donarà impuls al conjunt pratenc per afrontar el tram final de la lliga LEB Plata, on ara el màxim repte és aconseguir també el campionat de lliga i l’ascens directe.

Martorell

El Bàsquet Club Martorell va fer un pas de gegant, aquest diumenge, per jugar la fase d’ascens a la Lliga EBA derrotant al seu màxim perseguidor, el Grup Barna (85-81) en un partit espectacular al pavelló esportiu. Tot i l’absència per lesió de Mario Fuentes, els martorellencs van saber resistir en els moments clau i continuen invictes a casa.

Després d’un primer quart més igualat (21-20), el segon quart l’equip d’Andreu Aguilà va agafar el primer avantatge clar gràcies a la capacitat anotadora des de fora el perímetre de Salva Claramunt i Fèlix López. A la represa, el Grup Barna va respondre amb contundència amb sis triples que va deixar el partit obert fins l’últim quart. Un temps en què Marc Bernadí va tirar del carro i els tirs lliures anotats per Fèlix López va permetre apuntalar el triomf.

El BC Martorell és líder, amb dues victòries de marge respecte el segon, que ara és l’Andorra B i el Grup Barna, tercer, a tres victòries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here